BMW va lansa la Geneva pachetul X6 Performance

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.02.2010
Fanii modelului X6 vor putea vedea la Geneva cum arata SAC-ul bavarez cu cel mai nou kit Performance, pregatit de bavarezi. Acesta vine cu un aport considerabil de putere si cu un design sportiv.

BMW va aduce la Geneva un pachet de performanta pentru actualul X6, care include o serie de elemente estetice dar si un aport de putere.

Bavarezii au incercat sa ofere SAC-ului un look mai sportiv prin introducerea unui kit aerodinamic, care include o extensie pentru spoilerul frontal, praguri laterale, o evacuare sport cu terminatii cromate, un eleron discret montat pe hayon si un set de jante de culoare neagra, cu dimensiuni de 21 de inch.

Inginerii germani au ales sa modifice performantele versiunilor pe benzina ale modelului, preferand sa nu se atinga de optiunile diesel. Varful de gama, mai exact varianta xDrive50i, dispune, dupa tratamentul aplicat de divizia sportiva, de un aport de 41 de cai putere, ceea ce urca resursele totale la 448 de cai. Cuplul motor a crescut si el cu 50 de Nm, totalizand astfel 650 de Nm.

Nici versiunea xDrive35i nu a fost uitata, SAC-ul benficiind de o infuzie de 20 de cai putere si 50 de Nm, ceea ce urca resursele totale la 326 de cai si 450 de Nm.

Pachetul Performance pentru cele doua versiuni ale modelului X6 imbunatateste acceleratia acestora de la 0 la 100 de km/h, xDrive50i reusind sa scoata 5.2 secunde in timp ce fratele sau mai mic se multumeste cu doar 6.5 secunde.

via | Zercustoms

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru