BMW X2 primește modificări din partea tunerului AC Schnitzer: nemții oferă un kit de caroserie și un pachet de performanță

de Cornel Șocariciu
Luni, 29.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german AC Schnitzer a dezvoltat un kit de caroserie și un pachet de performanță pentru BMW X2. Nemții propun un design exterior ceva mai agresiv și 32 CP în plus pentru versiunea X2 xDrive20d.

Casa de tuning AC Schnitzer a pregătit o serie de modificări pentru BMW X2. Nemții propun atât un pachet de caroserie, cât și un kit de performanță dedicat modelului bavarez.

Pentru exterior, AC Schnitzer propune un spoiler frontal ușor revizuit, prize de aer îmbunătățite și praguri restilizate. În partea din spate, nemții au pregătit un difuzor de aer nou și un eleron modificat, în timp ce terminațiile sistemului de evacuare au acum un diametru ceva mai mare.

Conform oficialilor AC Schnitzer, clienții pot alege jante cu diametrul de 19 sau 20 de inch. Pachetul dedicat interiorului oferă o serie de accesorii din aluminiu.

Tunerul german a pregătit pentru X2 o suspensie ceva mai fermă și o gardă la sol mai mică cu până la 35 de mm. AC Schnitzer oferă și un pachet de performanță pentru versiunea X2 xDrive20d. Astfel, motorul de 2.0 litri dezvoltă 222 CP, cu 32 CP mai mult comparativ cu versiunea de serie. Pentru moment, tunerul german nu oferă și informații cu privire la performanțele obținute de SUV-ul bavarez în noua variantă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru