BMW X3 va consuma mai putin

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 25.07.2007
BMW a lansat o noua motorizare diesel de 2.0 litri, mult mai economica si mai puternica decat vechiul propulsor.

BMW incearca sa revitalizeze vanzarile micului SUV X3 prin introducerea unei noi versiuni de motorizare. Este vorba de un nou motor diesel de 2.0 litri care il va inlocui pe cel actual si care va oferi mai multa putere si un consum de combustibil considerabil mai mic.

In urma testului european de consum si emisii, X3 2.0d a inghitit 6.5 litri/100km, cu 10% mai putin decat versiunea actuala, in timp ce nivelul cantitatii de CO2 a inregistrat o valoare de 172g/km. Noul propulsor diesel dezvolta cu 27 de cai mai mult decat versiunea anterioara, intregul bagaj de putere fiind de 177 de cai. Si cuplul motor a suferit o crestere cu 20Nm intreaga sa valoare ridicandu-se acum la 350Nm.

Pentru gama 2008 a modelului, BMW a imbunatatit consumul si pentru variantele pe benzina X3 3.0si, care inghite acum 9.5 litri/100km, si X3 2.5si, care are nevoie de 9.3 litri pentru 100km. Noua gama de modele va dispune si de o noua cutie automata cu sase rapoarte, de noi modificari interioare si de o echipare standard mai bogata.

Comentarii (2)

  • nice work
    keep it that way
    0 0
  • bravo
    da la pret nu umbla ma bogdanele, ca vreau sa iau si eu vreo 2.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru