BMW X5 M si X6 M, de la 89.500 euro fara TVA in Romania

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 28.05.2009
Noile SUV-uri X5 M si X6 M vor fi disponibile pentru comanda si in Romania. Preturile vor incepe de la 89.500 euro, respectiv 91.500 euro, fara TVA.

Primele modele BMW cu tractiune integrala si motor turbo ce poarta sigla M, X5 si X6, vor fi disponibile si in Romania incepand cu luna august a acestui an. Clientii BMW vor putea comanda cele mai performante SUV-uri de pe piata, care au un pret de pornire de 89.500 euro, respectiv 91.500 euro, fara TVA. Astfel, BMW X5 M va avea un pret de 106.505 euro cu TVA inclus, pe cand modelul X6 M va avea un pret de 108.885 euro, cu TVA inclus.

Ambele modele sunt echipate cu acelasi propulsor V8 biturbo de 4.4 litri care dezvolta 555 CP la 6.000 rpm si ofera un cuplu motor de 678 Nm la 1.500 rpm. BMW X5 M si X6 M pot accelera de la 0 la 100 km/h in doar 4.6 secunde, devenind astfel cele mai performante SUV-uri de pe piata, detronand astfel chiar si modelul Porsche Cayenne Turbo S. Atat BMW X5 M, cat si X6 M sunt echipate cu o transmisie secventiala cu sase trepte ce are trei tipuri diferite de rulare: Drive, Sport si M Manual, ce pot fi folosite cu sau fara functia de Launch Control.

Pentru a struni V8-urile de 555 de cai putere, BMW a dezvoltat un sistem de franare care se bazeaza pe discuri ventilate de 396 milimetri diametru pe fata si de 386 milimetri diametru pe spate.

Acestea se ascund sub jantele de 20 de inch care au incaltat pneuri run flat 275/40 R20 pe fata si 315/35 R20 pe spate.

Preturile celor doua modele nu sunt inca definitivate si ar putea fi supuse unor modificari.

Via | BMW

Comentarii (8)

  • :D
    perfecte pentru "drumurile" noastre putini cai totusi
    perfect sa stai la semafor si langa tine tot la semafor sa fie oprit o dacie din 89
    bucuria manelistilor

    PS acceste fraze sunt pamflete si tr tratate ca atare
    6 3
  • ...
    pariu ca primul exemplar comandat o sa fie alb?
    4 3
  • first_yoyo
    alb-galbui
    intradevar o sa fie bucuria manelistilor

    fratilor incotro se indreapta tara asta? a inceput ROMANELIZAREA?
    2 3
  • Hunter
    Nota 10 pentru mcd
    Eu sunt de parere ca nu ar trebui nimic tratat ca un pamflet. Cei care se incadreaza intr-o anumita descriere sa se simta, ca atunci isi au vorbele efect, cand ating :)
    Cat despre cele doua "masinute", faine, bune, da tot cei care au impresii in cap, si vor sa afiseze numa fite vor apuca la asa ceva.....ca doar deh...."mi-am luat X5 frate, sa vezi ce rupe asfaltu.....4 secunde suta....mama da sa vezi ca ii dau de ii sar pistoanele manca-ti-as....da de ce dracu nu se mai pune verde la semafor sa ma car din colana asta ?! " (conversatie acompaniata de chica-laca-cichi-cha) :)
    2 2
  • Andrei
    EXACT!
    Hunter ai perfecta dreptate!
    2 1
  • capra vecinului
    asa cum e de asteptat pe roman il f grija de manelisti sau alti tarani, in loc sa comenteze si sa aprecieze o masina el comenteaza ce muzica asculta sau ce culoare isi alege cumparatorul roman.
    Dar asta este problema romanului prost, sa maoara si capra vecinului.
    Eu cand ma uit la un manelist cu muti bani nu ma oftic pe el ma oftic pe mine ca nu am ajuns la nivelui lui.
    Pana una alta toti cei cu comentarii de cen sunt niste frustrati, handicapati si impotenti (minatal si financiar).
    Ca nu inghiti manelistii sau alte rase de oameni e e foarte corect dar in loc sa va preocupe mancatoria de cur mai bine mancati-va kkt-ul vostru mic.
    Asta este ghinionul nostru, asta este tara in care traim dar mai bine ne chinuim sa razbim decat sa ne ocupam jumatate de viata sa-i mancam pe altii de cur.
    Cand vad terminati din astia cu comantarii de gen - masina de kkt si-o iau toti manelistii cand in realitate le curg balele dupa o astfel de masina mi se face sila.
    "Traim in Romania si asta ne mananca tot timpul."
    3 2
  • :D
    @ R
    si normal ca ne intereseaza capra vecinului atunci cand acea capra ne deranjeaza
    cand esti sufocat de manelisti si smardoi cu prostia lor, cand deschid gura le pica scuipat din gura de destepti ce sunt
    "si sa aprecieze o masina"
    asa si ce este de apreciat la acesta masina ca are 500 de cai si stai cu ei la semafor, ca are un consum de 30 % si petrolul e pe terminate, ca tr sa te duci cu sacu de bani ca sa o cumperi DA MERITA APRECIATA
    De ce o sa se cumpere aceasta masina pt lauda si sprit de turma
    PS din comentariul tau se pare ca tu esti frustra "Eu cand ma uit la un manelist cu muti bani nu ma oftic pe el ma oftic pe mine ca nu am ajuns la nivelui lui"
    2 0
  • Oare nu e doar gura de voi?
    Ba stiti doar sa comentati , da aveti voi vreun exemplar la voi in curte, numai de manelisti stiti creka sunt terorizati ca prindeti la televizor doar Taraf si alte cakaturi. mai taceti!!!! Budelor
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru