BMW X7, debut confirmat pentru octombrie: cel mai mare SUV al producătorului german va fi lansat după Salonul Auto de la Paris

de Paul Cosma
Joi, 06.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW X7 va debuta oficial în luna octombrie potrivit unui purtător de cuvânt al constructorului german. Informații anterioare arătau că X7 va fi prezentat în luna noiembrie la Los Angeles.

În mai puțin de o lună ar urma să facem cunoștință cu cel mai mare SUV de la BMW. Noul X7 este așteptat să debuteze în octombrie, după cum a spus un oficial BMW citat de The Drive.

Publicația susține că prezentarea oficială va avea loc la Paris, când ar urma să intrăm în posesia imaginilor oficiale și a specificațiilor tehnice. Însă, potrivit informațiilor Automarket, mașina va fi lansată la un eveniment ulterior.

La finalul anului trecut, BMW a anunțat că primele exemplare X7 de pre-serie au pășit pe porțile uzinei din Spartanburg, SUA. Exemplarele au fost asamblate pe aceeași linie pe care acum sunt produse modelele de serie BMW X5 și X6. În același timp, uzina BMW din Spartanburg se ocupă și de producția lui X3 și X4.

Via The Drive

 

Comentarii (4)

  • andrei
    Va fi un X5 ceva mai mare la exterior cu interior de Serie 7? Va fi suficient pentru a justifica diferenta de bani?
    2 0
  • @andrei
    1. foarte posibil. din cateva scaparti si prezentari pe youtube, asa ar parea
    2. daca are o lungime cu 20cm mai mare decat X5, diferenta de pret la baza va fi de minim 20k euro.

    X7 apare pt ca va imparti platforma cu cea a viitorului SUV Rolls-Royce, iar germanii aveau nevoie sa aiba cat mai multe masini pe aceeasi platforma pt a reduce costurile de productie.
    7 0
  • SIMPLE MINDS
    Oare o sa fie suficient de docile incat sa salusluiasca numai prin Wyoming si Nebraska ? :-)) Cu o dispensa s-ar putea si prin Utah si Iowa deoarece asta-i habitatul lor , cel putin in opinia mea,a unor astfel de *gazele* ! :-))
    11 0
  • Gigi Neon
    "La finalul anului trecut, BMW a anunțat că primele exemplare X7 de pre-serie au pășit pe porțile uzinei din Spartanburg, SUA."
    Şi cum au păşit? Pâş-pâş sau tropa-tropa? Au afişat smerenie când au păşit sau erau trufaşe?
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru