BMW Z4 modificat de Hartge

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 01.08.2010
Tunerii germani de la Hartge au pregătit un pachet de performanţă şi un kit de caroserie pentru BMW Z4 sDrive35i. Aceştia au reuşit să ne arate latura elegantă a roadster-ului bavarez.

Pentru cei care îşi închipuiau că BMW Z4 sDrive35i poate fi doar o maşină sportivă, tunerii germani de la Hartge ne dezvăluie şi  partea elegantă modelului bavarez. Aceştia au pregătit un pachet de performanţă şi un kit pentru caroserie. Sub capota bavarezului regăsim propulsorul de 3.0 litri cu şase cilindri care produce 306 cai putere, iar cu ajutorul tunerilor "inima" lui Z4 dezvoltă 350 de cai putere.

Această creştere a puterii se datorează resoftării unităţii ECU. Mulţumită celor 350 de cai putere, modelul constructorului german accelerează de la 0 la 100 de km/h în 4.7 secunde. De asemenea, tunerii au scos limitatorul de viteză, iar acum BMW Z4 poate rula cu 280 km/h. Preţul cerut de Hartage pentru aceste modificări este de 1.995 de euro cu TVA.

La exterior, modelul bavarez a primit un spoiler nou foarte elegant şi un deflector de aer pentru partea din spate. Pentru ca ecuaţia să fie completă, germani au pregătit un set de jnte de 20 de inch din aluminiu cromat cu zece spiţe.

Via | Hartge

Comentarii (4)

  • MIrcea C
    ....
    Daca asta e pretul pentru modificari, nu e deloc mare ...
    9 0
  • E frumos si tunat si netunat.
    5 0
  • mai putin de 5 ore si BMW s-ar putea sa castige o noua cursa de anduranta de 24 de H. AIci rezultatele live : http://static.sportresult.com/federations/fia/gt1/index.html?class=TOTAL
    5 0
  • BMW original
    Quandt
    BMW Z4 e masina perfecta .
    ARATA SUPERB ,
    O masina cu partea frontala extrem de nervoasa ,.
    Rear side e mai calma si frumoasa.
    Dar fatza e superba 10 stele .
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru