BMW Z4 primeşte ediţia specială Design Pure Balance

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 07.03.2011
BMW a aexpus la Salonul Auto de la Geneva ediţia specială Z4 Design Pure Balance, care vine cu un pachet estetic de personalizare pentru roadsterul german.

Alături de conceptul Vision ConnectedDrive, BMW a expus la standul său de la Geneva şi o versiune specială a modelului Z4, botezată Design Pure Balance. Ediţia bavarezilor este disponibilă împreună cu toate versiunile de motorizare şi se individualizează la nivel exterior cu ajutorul unei vopsele metalizate speciale, botezată Mineral White, care oferă o strălucire diferită de cea a modelelor standard.

Pentru interior, nemţii au ales o tapiţerie de culoare maro Cohiba, cu cusături contrastante, de culoare albă Lotus. Personalizarea interiorului este desăvârşită de scaunele sport îmbrăcate de asemenea în piele şi inserţiile de lemn Fineline Anthracite.

Noul BMW Z4 Design Pure Balance a stat alături de cele mai importante premiere BMW la standul găzduit de Salonul Auto de la Geneva. 

Comentarii (2)

  • masinuta asta n-are nevoie de editi speciale sau face-uri...astia de la vag fac la editii pe golf de nu mai stiu ce sa-i puna ...
    5 0
  • asta da
    masinuta asta chiar este frumoasa....am una chiar la mine in parcare
    Acu'.....tre sa ai si bani sa iti permiti "achizitii" destea :)

    hai sanatate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru