Bob Lutz nu se gandeste la retragere

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 13.12.2007
Vicepresedintele GM a infirmat zvonurile din ultima perioada care il prezentau ca si retras din functie.

Esential

1932 este anul cand se nastea in Zurich, Elvetia, Robert A. Lutz.

Seria stirilor care anunta posibile retrageri ale unor lideri de companii auto continua. De data aceasta a venit randul vicepresedintului GM, Bob Lutz, sa fie suspectat de o posibila retragere in urmatoare perioada.

Cunoscut drept cel mai longeviv lider din industria auto mondiala, Bob Lutz, a declara intr-un interviu recent ca cel mai mare vis al lui este sa vada modelul Chevrolet Volt. In legatura cu aceasta afrimatie au aparut numeroase speculatii conform carora Bob Lutz se va retrage in 2010 cand va incepe productia lui Chevrolet Volt.

Odata ce informatia a facut inconjurul lumii venit si cel mai asteptat raspuns, cel al lui Bob Lutz. Liderul de la GM a infirmat aceste informatii spunand pe un ton ironic ca nu se gandeste la retragere.

Lutz a mai afirmat ca lansarea pe piata a modelului Chevrolet Volt este „absolut esentiala” si ca acest lucru spera sa fie realizat in 2010. Bob Lutz a continuat spunand ca dupa intrarea in productie a modelului Volt exista posibilitatea ca el sa se gandeasca la altceva, dar nu exista niciun plan in acest sens.

Bob Lutz a fost pilot in Marina Americana, si-a inceput activitatea in lumea auto la General Motors in 1963, dupa care a trecut pe la BMW, Ford si Chrysler, inainte sa revina la GM.

Taguri: BMW, Chrysler, Ford, GM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru