Brabus a lansat trei seturi de jante exclusive pentru Mercedes si Maybach

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.04.2009
Brabus a lansat jantele Monoblock F, G si Q, disponibile doar pentru modelele Mercedes si modelel Maybach.

Tunerul german Brabus a lansat trei seturi de jante Monoblock, intitulate F, G si Q, care sunt disponibile doar pentru automobilele Mercedes-Benz si Maybach. Brabus Monoblock F se potrivesc pe modelele Mercedes CL, GL, GLK, M, R si S-Klasse, pe cand jantele Monoblock G se potrivesc pe toate SUV-urile Mercedes, precum si pe modelele CL, S-Klasse si R-Klasse, dar si pe modelele Maybach. Jantele Brabus Monoblock Q se potrivesc pe toate modelele Mercedes-Benz incepand cu C-Klasse.

Setul Brabus Monoblock F contine jante forjate din aliaj usor care au dimensiunea de 21 inch si o latime de 9 inch, respectiv 10.5 inch – in functie de versiunea aleasa. Acestea au un design special care le face sa para mai late decat sunt in realitate.

Brabus Monoblock G este o janta care este finisata intr-o combinatie de doua nuante total diferite - antracit si titaniu, ce creeaza un aspect inedit. Acestea au dimensiunea de 22 inch si o latime de 10 inch. Jantele Monoblock G de la Brabus au un design nou, creat cu ajutorul unui soft performant, ce permit o greutate redusa cu 20% fata de o janta clasica de aceleasi dimensiuni.

Jantele Monoblock Q sunt fabricate prin turnare si sunt disponibile in dimensiuni de la 18 la 22 inch.

Aceste jante sunt acoperite cu patru staturi de vopsea de aceeasi calitate cu cea folosita in fabrica Mercedes-Benz si sunt create pentru a oferi o nota discreta de eleganta modelelor Mercedes, fara a iesi prea mult in evidenta.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru