Brabus a scornit un Smart mai inteligent

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 29.06.2007
Si cei mici pot fi sportivi. Smart Fortwo Brabus este principalul argument in acest sens.

Smart a prezentat versiunile Brabus pentru noua generatie a modelului Fortwo. Acestea sunt disponibile in ambele versiuni de caroserie, coupe si cabrio, si determina o imagine mai agresiva (in masura posibilitatilor, evodent) a mini-modelului Smart.

Pachetul Brabus este format din jante din aliaj Brabus Monoblock VI, suspensii coborate, bosaje accentuate pentru aripi si un sistem de evacuare sport. La interior, vorbim de pedalier Brabus din aluminiu, acelasi material utilizat pentru difuzoarele de aer. Volanul sport cu trei spite si cu padele pentru schimbarea treptelor completeaza oferta Brabus pentru Fortwo. Si nu e tot. Daca nu va ajung dotarile din pachetul standard, puteti opta pentru cel Xclusive, care adauga mai multe elemente de design exterior, scaune incalzite si acoperite cu tapiterie din piele si un pachet de gadgeturi cromate pe bord si pe interiorul usilor.

In ceea ce priveste motorizarea lui Fortwo Brabus, vorbim de un motor cu trei cilindri de 98 de cai putere care duce minimodelul german la prima suta de kilometri pe ora in 9.9 secunde si la 155 km/h viteza maxima.

Pretul modelului de baza cu kit Brabus este de 16.490 de euro, cei care isi doresc dotari substantiale fiind nevoiti sa scoata din buzunar 22.500 euro. Speram ca pentru aceste preturi sa primim macar mai multe fotografii oficiale din partea celor de la Daimler Chrsyler. deocamdata, v-o oferim pe singura disponibila.

Comentarii (2)

  • pret
    hai sa fim seriosi, pentru o configuratie de top 22500 euro ? la buburuza asta?
    pi la banu asta ai optiuni la masini... nu jucarii|....
    0 0
  • NEBUNU
    PRAF
    Stiti ce imi pare rau? Ca BRABUS isi pateaza imaginea modificand aspiratoru' asta......de femei ochelariste. Ca numai femei d-astea am vazut la volan......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru