Brabus modifica Mercedes E 63 AMG

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 29.11.2009
Casa de tuning Brabus a modificat Mercedes E63 AMG. Modelul dezvolta 555 de cai putere si va fi prezent in cadrul Essen Motor Show.

Tunerul german Brabus a creat un pachet de performanta si design pentru Mercedes E63 AMG, botezat B63 S. In ceea ce priveste motorul, inginerii casei de tuning s-au rezumat la o recalibrare a unitatii ECU si la montarea unor filtre de aer sport. Cu ajutorul acestor modificari, propulsorul modelului german livreaza 555 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 650 Nm.

Cresterea puterii motorului a determinat o imbunatatire a performantelor masinii, astfel ca Mercedes E 63 AMG accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.3 secunde si atinge o viteza maxima de 320 km/h. Le exterior, Brabus a optat pentru componente din fibra de carbon. Acestia au montat prize de aer, spoilere pentru partea din fata si spate a masinii si un deflector de aer.

Pentru ca tuningul sa fie complet, germanii au ales jante de 18, 19 sau 20 de inch incaltate cu pneuri de inalta performanta produse de Yokohama sau Pirelli. La interior Brabus a ales piele Mastik sau Alcantara alaturi de insertiile din fibra de carbon sau lemn.

Masina modificata de tunerii germani va fi prezenta in cadrul Essen Motor Show.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru