Brabus prezinta un diesel ecologic si puternic

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 31.01.2008
Cunoscut ca unul din cele mai curate diesel-uri de pe piata Mercedes E300 Bluetec a devenit acum si mai puternic

Esential

258 de cai putere dezvolta Mercedes E300 Bluetec dupa tratamentul aplicat de Brabus.
6.8 secunde ii sunt necesare versiunii Mercedes E300 sa atinga 0-100 de km/h dupa modificarile aduse de Brabus.

Casa germana Brabus a dezvaluit un nou model tunat, proaspat iesit din atelierele sale. Este vorba despre cel mai curat diesel de pe piata auto, Mercedes E300 Bluetec care beneficiaza acum si de un bagaj de putere mult mai mare.

Tunerii germani au incercat sa obtina un motor mai puternic care sa nu altereze insa reputatia de cel mai ecologic diesel, asa ca au gandit o noua unitate de control electronica inclusa in pachetul PowerXtra D6 Blue ECU.

Multumita conversiei realizate de Brabus, sedanul german dezvolta acum 258 de cai putere la 3700 de rpm si un cuplu motor impresionant: 610 Nm intre 1600 si 2400 de rpm, fata de 540 Nm in cazul versiunii de serie. Noul bagaj de putere ii permite sedanului premium sa se lauda cu performante demne de invidiat: 0-100 km in doar 6.8 secunde si o viteza maxima limitata electronic la 250 de km/h.

Desi este capabil de asemenea performante, sedanul german pastreaza emisiile scazute incadrandu-se in normele Euro V care urmeaza sa intre in vigoare in 2011.

Pachetul PowerXtra D6 Blue ECU vine insotit de un kit aerodinamic, un sistem de evacuare sportiv cu tevi de esapament din otel, jante de 20 de inch din aliaj si set de suspensii ajustabile.

La interior pasagerii se vor bucura de insertii de aluminiu, logo-ul Brabus iluminat in permanenta, o gama variata de volane sport si tapiserie din piele Alcantara si Mastik.

Comentarii (1)

  • Victor
    Brabus nu a dezamagit niciodata cu motoarele lor, acesta fiind alt exemplu. Bravo lor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru