Brabus semnează primul kit de tuning pentru Mercedes B-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.02.2012
Noua generaţie Mercedes B-Klasse a atras deja atenţia tunerilor de la Brabus, specializaţi în modificarea modelelor produse în Stuttgart. Kitul propune momentan doar câteva accesorii pentru interior.

Proaspăt lansat pe piaţa europeană, la finele anului trecut, noul Mercedes B-Klasse se bucură deja de atenţia tunerilor de la Brabus. Casa de tuning, specializată în modificarea modelelor din Stuttgart, a decis să ofere publicului prima sa interpretare a MPV-ului de nouă generaţie.

Deşi nu a oferit detalii despre kitul destinat propulsoarelor pe benzină şi diesel, Brabus a dat publicităţii o serie de imagini care trădează modificările aduse aspectului exterior. Partea frontală este dominată de un nou pachet aerodinamic, care include o extensie pentru spoiler, o priză de aer mai mare şi o grilă cu linii înnegrite.

În partea posterioară îşi fac loc patru ţevi de eşapament cromate, încadrate de un deflector discret. Pachetul este completat de jante cuprinse între 17 şi 19 inch, ultimele încălţate cu pneuri de 225/35 pe faţă şi 255/30 pe spate. Look-ul general capătă trăsături sportive şi mulţumită deciziei de a coborâ garda la sol cu 30 de mm.

La interior, Brabus a folosit mult aluminiu, regăsit la nivelul portierelor, al pedalierelor şi al pragurilor, unde a şi fost inscripţionat numele tunerului.

Pentru tapiţerie opţiunile de personalizare sunt nenumărate, în timp ce la nivel tehnologic, Brabus propune chiar şi instalarea unor iPad-uri pentru ocupanţii locurilor spate.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru