Brabus tuneaza Mercedes ML facelift

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.01.2009
Brabus a pregatit o serie de pachete de accesorii pentru Mercedes ML facelift. Tunerul german s-a preocupat atat de aspectul exterior, cat si de puterea motoarelor.

Esential

550 de cai putere dezvolta Brabus ML B63S.

Desi ne aflam intr-o perioada de criza economica, tunerii europeni continua sa gandeasca pachete de accesorii pentru modele care stagneaza sau scad in vanzari. Proaspat lansatul Mercedes ML a primit atentie din partea specialistilor de la Brabus, care au gandit o serie de noi modificari pentru editia revizuita a SUV-ului din Stuttgart.

Tuningul pentru ML facelift incepe de la versiunea de top pregatita de AMG si se opreste la versiunile de baza, pachetul complet incluzand modificari importante de ordin estetic dar si mecanic.

In cazul versiunii ML63 AMG, Brabus a pregatit un kit botezat B63S care reuseste sa stoarca 550 de cai putere din unitatea ascunsa sub capota. In aceste conditii, Brabus B63S se poate lauda cu o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in doar 4.9 secunde.

Kitul pentru ML 63 AMG mai include o suspensie Airmatic, care reduce garda la sol cu 30 de mm si imbunatateste comportamentul pe sosea. Aspectul exterior devine mai atragator multumita jantelor de 23 de inch incaltate cu pneuri de 315/25 R23, extensiilor introduse la nivelul spoilerelor fata si spate, unui deflector si a tevilor de esapament cromate.

Brabus nu s-a multumit doar cu versiunea de top si a introdus pachete de accesorii si pentru versiunile mai mici de motorizare.

Astfel, ML280 CDI primeste 52 de cai putere, ML320 CDi se lauda cu un total de 272 de cai si un cuplu de 590 Nm iar ML420 CDi emite pretentii mari cu cei 350 de cai si 700 de Nm de sub capota.

Motorizarile pe benzina nu au fost uitate, ML350 oferind clientilor 278 de cai putere in timp ce mai potentul ML500 reuseste sa livreze 462 de cai. Interiorul versiunilor a primit tapiserie din piele, insertii din fibra de carbon si logo-uri Brabus pentru a individualiza si mai bine habitaclul.

via | Worldcarfans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru