Brian O'Conner nu va părăsi filmul Fast and Furious. Personajul va fi jucat de fratele lui Paul Walker în seriile următoare

de Bogdan Mirică
Marti, 20.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sunt mai multe informații care anunță că fratele lui Paul Walker va juca în continuare în Fast and Furious. Producătorii vor folosi efecte speciale pentru a recrea imaginea celebrului actor.

Au trecut deja doi ani de când Paul Walker, actorul principal din seria de filme Fast and Furios, a decedat într-un accident de circulație. Pentru cei care nu-și mai amintesc, Paul Walker se afla pe locul din dreapta al unui Porsche Carrera GT, condus de prietenul său Roger Rodas. Mașina a izbit un stâlp și apoi a luat foc, ambii pasageri fiind declarați morți de organele de anchetă.

Pentru că filmările la vechiul Fast and Furious 7 erau în plină desfășurare, iar rolul lui Brian O'Conner rămăsese descoperit, cei de la studiourile Universal au recurs la o soluție de avarie. L-au rugat pe fratele acestuia, Cody Walker, să joace în film, ajustându-i fizionomia cu ajutorul unor efecte CGI pentru a semăna cât mai bine cu Paul.

Soluția a fost una reușită, fanii luând cu asalt cinematografele. Potențialul financiar i-a determinat pe cei de la Universal să anunțe că vor mai fi turnate alte trei episoade din seria Fast and Furious, numărul total urmând să ajungă la 10.

Urmareste Automarket
Chiar dacă scenariștii au scos perfect din scenă personajul jucat de Paul Walker, ideea de a-l mai vedea și în celelalte filme nu i-a părăsit niciodată pe producători. Motiv pentru care, tot mai multe surse vorbesc despre posibilitatea de a-l vedea pe Cody Walker în rolul fratelui său decedat.

Într-un interviu acordat publicației Entertainment Weekly, fratele său a declarat că personajul Brian O'Conner nu a ieșit complet din scenă și că am putea să-l vedem și în viitoarele serii.

Alte surse susțin că Vin Diesel, un alt actor important al seriei, a vorbit cu familia actorului vreme de 90 de minute la telefon pentru a-i convinge să continue alături de realizatorii filmului. Vin Diesel a susținut că ar fi o modalitate potrivită de a le arăta fanilor că Paul Walker e încă acolo.

La rândul lui, Cody Walker a declarat că Universal vrea să se asigure că imaginea lui Paul nu va fi afectată și va fi respectată în continuare. Noul episod al seriei Fast and Furious, cel cu numărul opt, va debuta pe marile ecrane tocmai în aprilie anul viitor.

Comentarii (1)

  • inexorabil
    Dacă eu aș fi fost Cody, le-aș fi replicat producătorilor, imediat după propunere: “Ȋmi iubesc fratele chiar dacă a plecat ȋn alte sfere și-i voi păstra o amintire ardentă, pe viață, dar eu sunt altă persoană, așa că nu trebuie și nu-i firesc să semăn și să mă identific cu nimeni, nici măcar cu Paul! Probabil că voi vreți să mențineți niște aparențe, din rațiuni comerciale sau voi știți mai bine de ce, dar, dacă chiar aveți de gând să-mi ȋncredințați un rol, atunci nu mă “prelucrați” ȋn niciun fel, ci prezentați-mă ca atare, de sine stătător, diferit din toate punctele de vedere, adică inventați ȋncă un personaj al seriei! Altfel, deși ziceți că-l respectați pe Paul, ȋn realitate nu-l prețuiți”.

    Adevăratul Cody pare să fi acceptat compromisul. Dar observ că și Vin Diesel a depășit limita emisiilor…Mă rog, fiecare cu ideile, preferințele și scopurile lui.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru