Britanicii organizează "Ziua Dacia": teste în off-road cu Duster, tir cu arcul şi vânătoare cu şoimi

de Daniel Popescu
Marti, 09.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia îi invită pe fanii mărcii care locuiesc în Marea Britanie la o zi specială în care să testeze abilităţile în off-road ale SUV-ului Duster, să tragă cu arcul şi să participe la o vânătoare cu şoimi.

Filiala din Marea Britanie a constructorului Dacia organizează în 13 august o zi specială pentru fanii mărcii pe Aerodromul Bruntingthorpe, care găzduieşte ocazional teste ale maşinilor de performanţă.

Producătorul român propune însă un eveniment diferit prin organizarea Zilei Dacia, la care sunt invitaţi să participe proprietarii de maşini Dacia împreună cu familiile şi prietenii acestora.

În cadrul programului vor fi realizate o serie de demonstraţii în off-road cu Dacia Duster, însă organizatorii propun şi câteva activităţi mai rar întâlnite la astfel de evenimente: invitaţii vor avea ocazia să tragă cu arcul şi să participe la o vânătoare cu şoimi.

Urmareste Automarket
"Ziua Dacia promite să fie un eveniment gratuit distractiv care să aibă ceva interesant pentru toată lumea.
Ne place să-i vedem pe toţi clienţii noştri cum se bucură şi aşteptăm să împărtăşim experienţe cu alţi proprietari de Dacia. Îi încurajăm pe toţi să vină la picnic şi să profite cât mai mult de această zi"
, spune Louise O’Sullivan, şefa Dacia din Marea Britanie.

Ziua Dacia din Marea Britanie a ajuns deja la cea de-a patra ediţie şi vine ca urmare a succesului înregistrat la Marele Picnic Dacia organizat anual în Franţa începând din 2008.

Pentru a participa la acest eveniment, fanii Dacia din Marea Britanie trebuie doar să completeze un formular disponibil aici.

Via Motoring Research

Comentarii (3)

  • Norbert
    Atentie la exprimare sa nu aveti de suferit cu ornitologii. Vanatoare cu soimi, nu "de" soimi cum srieti voi!
    14 0
  • Bogdan
    Atentie la traducere! "falconry" nu inseamna nici pe departe "vanatoare de soimi" :))
    11 0
  • rotila
    activitatile sunt justuficate de faptul ca in uk se vinde un duster facut in india. caroseria rugineste mai repede ca cea romaneasca.
    1 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru