Britanicii pariaza pe viitorul cumparator Saab

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.05.2009
Casa londoneza de pariuri Ladbrokes ofera britanicilor posibilitatea de a paria pe viitorul cumparator al Saab. Candidatul cu cele mai mari sanse este un consortiu din China.

Pentru britanicii care s-au plictisit sa parieze pe fotbal sau tenis, casa de pariuri londoneza Ladbrokes, cu cea mai mare acoperire mondiala, in peste 200 de tari, a lansat o noua provocare. Compania le ofera britanicilor ocazia de a paria pe viitorul cumparator al constructorului de automobile Saab.

Principalul favorit este un consortiu chinezesc cotat cu 6/4 in regulamentul de notare britanic, si cu 2.50 sanse in cel european. Lista pusa la dispozitie de Ladbrokes anunta ca favorit si un consortiu suedez cu cota 5, grupul Fiat cu cota 7 si un constructor german cu cota 8.

Lista candidatilor pentru preluarea divizionarului GM include si BMW, Hyundai, un grup indian, o companie internationala si una coreeana. Cu cele mai mici sanse de preluare este creditat Volvo, cu o cota de 50.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • tari
    Sunt tare curios cine va vota din Vatican?:))
    si inca ceva...nu sunt chiar 200 de tari in lume...ca. 190, depinde ca unele tari nu recuosc cate altele vezi Cosovo.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru