Bugatti continuă producţia lui Veyron Grand Sport până în 2014

de Bogdan Mirică
Vineri, 11.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti şi-a prelungit contractul cu producătorul de transmisii Ricardo până în 2014 pentru a putea produce în continuare modelul decapotabil Veyron Grand Sport.

Bugatti a încheiat producţia celui mai popular model al ultimului deceniu în urmă cu mai bine de un an. Chiar dacă Veyron 16:4 a părăsit scena, alături de noi rămâne în continuare varianta sa decapotabilă, Grand Sport. Şi se pare că ne vom mai putea bucura de modelul exotic încă doi ani de acum înainte.

Compania Ricardo, producătoare de transmisii sport, a anunţat recent prelungirea contractului său cu Bugatti până în 2014. În atelierele celor de la Ricardo ia naştere cutia automată cu dublu ambreiaj şi şapte rapoarte folosită pentru Veyron şi toate variantele sale.

Contractul se încheie la finele lui 2014, moment în care viitorul gamei devine incert. Până atunci însă, constructorul mai are de produs 105 unităţi Grand Sport, după cum anunţa la începutul acestui an.

Mark Barge, directorul Ricardo, a declarat: ”Suntem bucuroşi să putem anunţa extinderea acestui parteneriat de succes cu Bugatti. Veyron reprezintă apogeul tehnologiei auto şi ne bucurăm că putem să fim alături de Bugatti în dezvoltarea tranmisiei DCT”.

via wcf

Comentarii (1)

  • E deja demodat ca design...ceva nou ar trebuii la cat de scump e. Are bot de Audi by VAG. Noroc cu marca consacrata si puterea motorului ca in rest nu isi merita banii.
    5 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru