Bugatti Grand Sport: 406 km/h viteza maxima

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.08.2008
Bugatti a anuntat cateva detalii oficiale cu privire la noul model din gama sa: decapotabila Grand Sport.

Esential

406 km/h va avea viteza maxima noul Bugatti Grand Sport.

Bugatti va prezenta peste doua saptamani noul model din gama sa: Grand Sport. Este vorba de o versiune decapotabila a celebrului model Veyron.

Conform oficialilor Bugatti, noul model va beneficia de acelasi strandarde de calitate oferite pe modelul Veyron. De asemenea, Grand Sport va beneficia de acelasi motor W16 de 8.0 litri cu 1001 CP. Mai mult, noul model Bugatti va avea o viteza maxima de constructie de 406 km/h si un timp de accelarare de 0 la 100 km/h de 2.5 secunde.

Georges Keller, seful de comunicare al marcii franceze, a anuntat ca noul model va dispune de un plafon detasabil creat de Webasto, dar modelul nu va fi prevazut cu spatiu de depozitare. Lansarea oficiala va avea loc la Peeble Beach, California.

Via | Bugatti 

Comentarii (32)

  • doar atat?
    modelul coupe prinde 407 km/h... 1 km/h diferenta, hmm, nu mi-as lua
    0 0
  • da,intradevar,nu ti-ai lua :|
    0 0
  • sfera96
    @ rpo07
    daca toti oamenii ca tine nu si-ar lua masini (pt ca la oricare lipseste ceva) lumea ar fi salvata in 3 zile iar petrolistii ar da faliment
    0 0
  • @cata & @sfera96
    vad ca voi nu prea stiti de gluma, asa sunteti tot timpul?
    0 0
  • Eh, asa sunt eu mai prost un pic...
    N-ai ce-mi face...
    0 0
  • masini fara rost, facute asa ca n-au ce face unii
    0 0
  • dadada
    FRANCEZII FAC MASINI ! NU DEGEABA SUNT EI INVENTATORII AUTOMOBILULUI !
    0 0
  • un plictisit
    totusi, nu vi se pare ca la faruri seamana putin cu Logan ?
    0 0
  • doar eu si cu mine
    plictisit
    totusi, nu vi se pare ca cel "plictisit" seamana la fata cu un bou ?
    0 0
  • nu esti informat
    are motor volkswagen. asa ca nu francezii fac masini.
    1 0
  • Iulian
    asa e...
    TDI parca... Totusi, nu sunt sigur, e cu "DI" rosu sau nu?
    0 0
  • hmmm
    stie careva ce volum are la porbagaj ? adik daca ma duc la targ pot sa iau 2 porci sau doar 1 ?
    0 0
  • porci?...da
    Sigur poate duce 2, cel de la volan si inca 1 langa el!
    0 0
  • subscriu costi. genial :))
    0 0
  • trussardi
    tipic romanesc
    La un articol pur informativ despre o bijuterie inginereasca citesc niste comentarii tipic romanesti..
    Oare nu poate vedea nimeni ca ceea ce se prezinta aici e o realizare tehnica exceptionala si poate sa si comenteze pe aceasta tema. Masina asta e rezultatul muncii unor oameni inteligenti. Nu acelasi lucru l-as putea zice despre unii care intra aici sa fac niste comentarii imbecile. Pt bbb - Veyron e un simbol al tehnologiei dar nu ai cum sa intelegi.. masina asta oricum cine si-o permite nu o scoate la piata cum ti-ai
    0 0
  • Pt "trussardi"
    Dar parca tot mai bun e un Logan 1,4 MPI. Ca doar tot de francezi e facut.... "Createur de l'automobile"
    0 0
  • Washburn
    Comentariile de la acest articol demonstreaza cum se poate reactiona la o stire despre asa masina..adica invidie,indiferenta(aparenta),sarcasm-si asta doar pentru ca ei sunt constienti ca nu vor conduce "degraba" un model Veyron
    0 0
  • julian
    :))
    Cineva a scris mai sus ca este o masina fara rost.
    Sunt de acord. Imi pare rau ca se vinde asa ceva. realizare inginereasca este cind incerci sa bati un record, sa faci cel mai economic motor, cea mai usor de parcat masina (pt blonde) etc.
    Sa creezi o masina doar pentru a-ti satisafce orgoliul (caci de asta a fost creeata) fara sa te interseze de nimic altceva, mi se pare execrabil!
    Desi am mare stima si respect pentru marcile nemtesti, incerc sa imi aduc aminte cind am auzit ultima data de un studiu despre un hibrid la ei, despre reducerea emisiilor etc...
    0 0
  • xsvenx
    sunshine
    eu abia astwpt sa comenteze sunshine64sm:))) e tare baiatul...sunt curios ce zice de data asta...masina aiurea, pentru fraieri, pana si loganul e mai tare, ca cu veyronu, adica grand sport, nu poti merge prin padure =))
    0 0
  • sunshine64sm
    Tipic "tipic romanesc"...
    _ Citez "Masina asta e rezultatul muncii unor oameni inteligenti". Ai perfecta dreptate trussardi, dar cu asta "...Nu acelasi lucru l-as putea zice despre unii care intra aici sa fac niste comentarii imbecile" din pacate ...mai putin ai dreptate. Si cind spun asta nu ma refer la "dreptul" de exprimare libera (conceptul ma lasa complet rece), ci ma refer la posibilitatile unui om normal de a avea o astfel de masina.
    _ Tehnic vorbind masina este exceptionala, recunosc: sa reusesti sa inghesui o herghelie de cai sub capota nu e in stare multi.
    _ Dar hai sa vedem si celalalt aspect, partea realista: banii - cit costa masina, cit consuma, cit costa uleiul, cit costa bucsele, cit costa vopseaua (ca sigur se gaseste cineva sa puna mina pe ea!!!), adica bani, si inca bani multi, nu multi, ci foarte multi.
    _ Pentru cine sint facute astfel de masini ? Pentru cei care au prea multi bani. Masina asta se potriveste pentru mine ? NU, nu se potriveste, pentru ca ar trebui sa platesc salariul meu pe citeva sute de ani, si asta in conditiile in care nu as minca nimic. Deci nu e de nasul meu. Sint prea idiot pentru o asa masina. De asta prefer sa fac comentarii. Nu ma deranjeaza ca sint un idiot, chiar recunosc ca sint un idiot care face comentarii si mai idioate.
    _ Dar hai sa te intreb ceva, nu cumva mai idiot e cel care isi permite asa o masina ?? Cu masina aia ce poate sa faca ? O tine in garaj toata ziua ca sa nu faca insolatie. Si cind trabuie sa-i schimbe uleiul o trimite peste ocean, cu avionul, sa-i faca un schimb de ulei. Asta se petrece la cei care au bani prea multi, si deja nu mai stiu ce sa faca cu ei. Nu aduc in discutie "ecologia" ca aia deja face parte din campaniile de marketing. Si ca pe drumurile din Romania n-am cu ce merge cu hardughia aia, iarasi nu mai aduc in discutie. Mai ramine doar pistele de avioane ca sa pot sa o bag la 406 Km/h. Nu e totusi cam scumpa distractia ?
    _Oricit de mult mi-ar place sau nu masina asta, si altele din clasa HIGH, totusi nu pot sa ignor banii. Oi fi eu idiot, dar sint materialist. Si aici nu e vorba de ideologia comunista, ci pur si simplu e chestie de "punga".
    _ Si inca ceva, comentariile facute la Veyron, in general, indiferent daca sint pro sau contra, demonstreaza totusi un interes. Pro sau contra... :D
    0 0
  • Caesaro
    Viteza de...
    Stimabile Robert Gheorghe,

    Sa-nteleg ca nu ai permis de conducere?
    Ia te rog un certificat de inmatriculare(talon) si uita-te pe pagina a 2-a, in partea din stanga sus la textul care se termina in "km/h"! Ce scrie in fata lui? Viteza maxima CONSTRUCTIVA!!! Nu de "CONSTRUCTIE"!
    Viteza de CONSTRUCTIE masoara numarul de bucati(produs finit) dintr-un produs ansamblate pe banda de productie intr-o ora, pe cand viteza maxima constructiva reprezinta viteza maxima la care un motor poate functiona fara sa-i afecteze componentele(cilindri, pistoane, segmenti, etc.)!
    La cate exemplare or sa se produca... e cam mare viteza de... constructie! Chiar si pentru un Veyron! ;)
    0 0
  • "tot dacie mi-as lua orice ar fi!!doar francejii sunt "Createur de l'automobile" poate sa imi zica oricine de prostiile astea ca tot dacia si reno e cel mai bun" - citat din capul meu minte nu are deoarece am numai manele in el si am logan sport cu geamuri fumurii

    Vezi mai sus la bbb si Alex
    0 0
  • penibili unii
    gata baieti ?! ati terminat sa va inchinati la o masina care o sa o vedeti doar pe net si in reviste? ... daca aveam banii astia imi luam in primul rand elicopter ... nu rahatul ala de masina cu care nici macar pe autostrazi la noi nu poti merge. este o masina de figuri si atat. si nu mai faceti comentarii ca aveti super masini acasa ca nu conteaza asta, dar daca vreti sa ne masuram .. ne masuram !(aviz loganurilor de 130CP :))) )
    0 0
  • poate
    "Poate se fac 406 masini pe ora" ce mare inginerie e sa scoti 1000 cp din 8.0 cmc si cu bugetul celor de la bugati.E frumoasa masina imi place dar atat, nu e nici o mare descoperire pentru omenire.Sa tratam cu seriozitate ce sa descoperit leacul pentru cancer sau cei care au lucrat pentru masina asta au facuto voluntar (fara bani) au creato tocmai pentru a distra (pt ca alta utilitate nu are)
    0 0
  • fara rost
    atata am sa spun ca masina asta nu e de drumurile din romania..
    0 0
  • :-Q
    Bugatti was founded in Molsheim, France as a manufacturer of high performance automobiles by Ettore Bugatti, an Italian man described as an eccentric genius.Today the name is owned by Volkswagen AG who have revived it as a builder of very limited production sports cars.
    0 0
  • as6
    mai bine scrieti la "arici pogonici"...
    0 0
  • pt alex
    care francezi? aia sa creeze bugatti veyron ...haaa !! ma faci sa rad aia nus in stare de nimik. habar nu au aia cei aia o masina sport .poate ca masina ii fabricata in franta dar ii facuta de nemti ca de la ei vin toate piesele , francezii numa cat le asambleaza. francezii nu stiu nimik. nor fost in stare pana acuma sa creeze o masina sport si sa cred ca or facut acuma dintro data o masina de 1000 de cai putere ... ve sa nu .si americanii cat sor chinuit sa faca masina scc ultimate aeros tot nu o iesit la fel dse bun ca bugatti . francezii habar nu au cei aia masina , poate daca ziccea japonia mai credeam ca pe aia ii stiu in stare sa faca o astfel de masina cum ii noul nissan skyline care ii superb si foarte tare. asa ca francezii sa faca masini faine si foarte sportive ...nu prea cred numa cand vad dacile dupa cum le fac hai ca sandero ii mai reusit dar restu nush ce sa zic . francezii nu stiu sa faca masini bune deloc si sa cred ca o facut bugatti veyron nici in 10.000.000. de ani.
    0 0
  • eu zic ca tot dacia 1300 e mai buna
    0 0
  • anonim
    LAMBORGHINI
    SUGETI PULA
    0 0
  • andrei
    are
    Bugati Veyron prinde 450 KM/h si are 24 de pistoane aranjate in forma de v.
    0 0
  • andrei
    totusi
    matorul si cutia de viteza sunt facute pentru raliuri,cutia de viteza are 8 viteze +R=9 viteze.CREDETI-MA PENTRU CA EU AM ACEST MODEL DE MASINA!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru