Bugatti planuieste un supercar de 2.5 milioane €

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.01.2008
Bugatti vrea sa sa creeze un supercar care va costa dublu in comparatie cu Veyron si va avea 1175 de cai putere.

Esential

2.500.000 de euro va costa viitorul \"super-Veyron\" dezvoltat de Bugatti.
1175 de cai putere va avea Bugatti Lydia in cazul in care va iesi pe piata.

In aceeasi zi in care am pus mana pe primele informatii si fotografii legate de cea mai ieftina masina din lume, Tata Nano, trecem brusc de cealalta parte a baricadei. Bugatti are de gand sa isi bata propriile recorduri si sa fabrice un nou model. Nu este insa vorba de un sedan de lux sau de un cabrio de superclasa ci de un supercar autentic mai puternic decat actualul Veyron si in acelasi timp ceva mai scump.

Germanii de la Auto Motor und Sport spun ca noul model va ajunge la 1175 de cai putere, va depasi 400 de kilometri pe ora mai lejer decat o face Veyron si va costa in jur de 2.5 milioane de euro, pretul a doua exemplare Veyron.

Modelul va fi dezvoltat in principal pentru circuit, insa va avea toate elementele necesare omologarii sale ca model de strada. Aceiasi jurnalisti germani sustin ca proiectul de dezvoltare poarta numele de cod "Lydia", dupa numele sotiei lui Ettore Bugatti.

Sursa: Motor Authority

Taguri: Bugatti, Lydia, Veyron

Comentarii (5)

  • mschumi
    Moama
    Deci frate, nu inteleg, ce naiba is cu atatia cai si cu pretu ala...inteleg frate, ca marimea conteaza, dar astia deja trec de orice masura, mai lejer peste 400 la ora decat veyron, da unde se cred astia, pe autostrazile din spatziu??
    0 0
  • johny BOY
    ptr mschumi
    "Modelul va fi dezvoltat in principal pentru circuit". Acolo se cred, nu pe strazi. Si stai linistit, se vor gasii sigur cativa milionari excentrici care vor sta la coada ptr una ca asta...
    0 0
  • ~!~COSMO~!~
    Asa nebuni? =))
    ... nici aia din arabia saudita nu cred ca o sa cumpere asa o aberatie de masina :)) ... au iesit in pierdere cu Veyron ... cu asta o sa fie mai paguga =)) ...
    0 0
  • cressty
    nu
    nu vor iesi in paguba. Gandeste-te ca masina asta e o sansa sa recupereze acele pierderi cu veyron, din cauza ca noul Bugatti se va produce pe aceeasi platforma si nu vor mai trebui sa cheltuie decat pt un nou design si o supraalimentare a motorului. Iar cumparatori vor fi din cauza ca multi vor o masina cat mai rar vazuta pe stazi sau circuite, chiar daca nu vor folosi toata puterea masnii.
    0 0
  • AndreiRN
    Vise
    La numai un sfert din pretul asta iti iei un vehicul pt pista cu 5000cp si te dai cu el pana crapi. Praf de aur pt snobi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru