Bugatti pregăteşte încă un model, echipat cu transmisia lui Veyron

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 30.01.2012
Deşi nu mai are în plan decât producţia a 105 unităţi Veyron Grand Sport, Bugatti şi-a prelungit contractul cu furnizorul său de cutii automate pe încă doi ani.

Bugatti Veyron a spus deja adio fanilor săi în versiunea de bază. În prezent, subsidiarul Volkswagen mai are de onorat doar 105 comenzi ale variantei decapotabile Veyron Grand Sport, ultimul produs rămas pe linia de asamblare.

Dacă luăm în calcul acest detaliu pare cel puţin surprinzător faptul că Bugatti a decis să îşi prelungească cu încă doi ani contractul cu furnizorul său de transmisii automate, Ricardo din Marea Britanie. În mod cert o parte din transmisii vor ajunge sub caroseria celor 105 unităţi Grand Sport, însă restul vor avea o destinaţie momentan necunoscută.

Informaţia confirmă interesul Bugatti pentru un nou produs, despre care surse neoficiale susţin că ar putea fi derivatul decapotabil al versiunii ultra-performante Super Sport. Nici posibilitatea de a vedea versiunea de serie a conceptului 16C Galibier nu este exclusă, Bugatti cochetând cu această idee încă de anul trecut.

via | motorward

Comentarii (2)

  • Da de unde stiti voi asta ?
    De unde stiti ca se mai pregateste un nou model ? Stiti cumva cate cutii de viteze va primi Bugatti ? Prelungirea pe 2 ani e irelevanta, conteaza cate exemplare vor primi. Poate vor doar sa le mai fabrice din motive de garantie, daca cumva se vor defecta in viitor exemplarele existente sau vor trebui inlocuite la un punct...
    8 0
  • Das ist sehr moeglich!
    Din pacate pentru Koenigsegg, supercarul suedez va pierde batalia de la distanta cu omologul francez, neputand inca scorni un rival pe masura versiunii Super Sport a modelului Veyron...Patronul Christian nu mai vrea SAAB-ul, implicit pierzand posibilitatea de a uza de tractiunea integrala a acestuia, XWD, iar cum Bugatti colaboreaza tot cu Haldex...Ma mira faptul ca mister K nu pune accentul pe 4x4, dar vrea totusi sa intre in Guinness Book inaintea lui Bugatti !? A intrat pana la urma datorita editiei Agera R, la capitolul 0-300-0 km/h, insa toata lumea stie ca viteza maxima reprezinta interesul principal al specialistilor si mai ales al fanilor, iar cei de la VAG se pricep sa pluseze in aceasta directie...Presupun ca domnul C.v.K. are vaste cunostinte in domeniul auto, dar stiti cum se spune: unde este carte multa este si...
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru