Bugatti pregateste un sedan de lux?

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 12.02.2008
Automarket va prezinta astazi o prelucrare digitala a viitorului model Bugatti: un sedan de lux de 950 de cai putere.

Esential

950 de cai putere ar urma sa aiba sedanul de lux pregatit de Bugatti.
2010 este anul in care limuzina Bugatti va debuta pe piata.

In ultima vreme, in presa internationala, au circulat mai multe zvonuri despre viitorul model pe care Bugatti il pregateste impreuna cu Volkswagen. Surse apropiate constructorului de nisa au confirmat deja existenta unui viitor supercar de 1175 de cai putere, cu nume de cod Project Lydia. Acesta ar urma sa coste peste 2.5 milioane de euro si sa devina cea mai noua arma Bugatti impotriva viitorului rival de la Hennessey.

Se pare insa ca oficialii Bugatti si Volkswagen nu se vor multumi doar cu atat si viseaza la un sedan de lux cu veleitati de supercar. Noul model ar urma sa debuteze in 2010 pe un segment de piata fara concurenta.

Sub capota va exista un propulsor cu 18 cilindri, capabil sa dezvolte 950 de cai putere si sa imprime limuzinei trasaturile unei sportive pure. Pretul nu va fi deloc unul accesibil, Bugatti planuind sa vanda limuzina cu peste un milion de euro.

Automarket a incercat sa anticipeze liniile de design ale viitorului sedan de lux Bugatti si va ofera astazi in premiera o prelucrare digitala, inspirata de actuala filosofie a constructorului francez.

Limuzina Bugatti va imprumuta probabil liniile promovate de conceptele EB118 si EB218 dar si trasaturile traditionale regasite pe modelul Type 57SC Atlantic.

Limuzina va miza pe un profil coupe, cu patru usi, promovat de actualul Mercedes CLS si de viitorul Porsche Panamera. Ca si in cazul lui Veyron, sedanul de lux va fi disponibil intr-o editie limitata.

Comentarii (4)

  • sfera96
    WTF ?
    ce-i cu uratenia aia ? pana si trabantul e mai frumos , ma asteptam la mai mult de la bugatti , sau cel putin de la fanii care banuiesc au facut aceasta randare , try hard guys
    0 0
  • bugatti
    Pai nu tre' sa faceti prelucrari digitale . Prin '93 ei chiar au scos un prototip , EB 112 , care aduce cu poza de mai sus , dar era mult mai dragut .
    0 0
  • la un moment dat chiar se vorbea despre un prototip Bentley Arnage cu motor de Veyron si 900+ cai (nu-mi mai amintesc exact cat).. asa ca e posibil ca masina sa arate ca Arnage..iar ce ati facut voi acolo.. un Conti GT lungit, jante Kanh, grila si capota Veyron si niste faruri incredibil de urate.. mai bine le puneati si pe alea tot de la Veyron; mai bine va lasati de autoipotezele astea ale voastre.
    0 0
  • Bugatti
    EB 112 a fost o chestie superba arata demential sper sa fac ceva care sa arate cat de cat ca si EB 112
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru