Bugatti renunta la Proiectul Lydia dar vrea un sedan

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 15.02.2008
Bugatti renunta la ideea unui supercar mai potent si mai scump ca Veyron, dar se gandeste la un coupe cu patru usi.

Esential

1001 cei putere dezvolta actualul propulsor al supercarului Bugatti Veyron.

Luna trecuta au circulat mai multe zvonuri despre planurile celor de la Bugatti, care intentioneaza sa produca un supercar mai rapid si mult mai scump decat actualul Veyron.

Viitorul model a primit numele de cod "Proiectul Lydia" si, potrivit specialistilor, ar fi urmat sa beneficieze de serviciile unui propulsor de 1175 cai putere. Noi informatii din interiorul Volkswagen vin insa sa infirme continuitatea unui astfel de proiect. Se pare ca ideea unui supercar mai scump si mai puternic decat Veyron a fost abandonata anul trecut din motive financiare.

Constructorul francez nu abandoneaza insa ideea unui nou model si, asa cum Automarket anticipa la sfarsitul saptamanii, se gandeste la un coupe cu patru usi. Acesta ar urma sa dispuna de un motor pozitionat frontal, o posibila versiune a actualului propulsor 16.4 de 1001 cai putere, regasit pe Veyron. Desi nu va fi mai rapid ca actualul supercar, sedanul va reusi sa lase cu mult in urma concurenta existenta pe acest segment de piata.

via | MotorAuthority

Comentarii (2)

  • o porcarie
    aiurea rau masina
    0 0
  • Ce-i aia?????
    Ala din poza e Bentley Continental GT mascat, cine a facut idiotenia aia de poza??... Scoate-ti-o ca ma sufoc, cand stiu cum arata Bentley-ul si ce-a iesit in poza aia...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru