Bugatti Veyron se transformă în mașină de colecție: ultimul exemplar coupe va fi scos la licitație

de Bogdan Mirică
Marti, 13.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ultimul exemplar coupe al modelului Bugatti Veyron va fi scos la licitație. Este vorba despre șasiul cu numărul 300, aparținân versiunii Super Sport de 1200 de cai putere.

În vreme ce Bugatti încearcă să vândă și celelalte 300 de unități Chiron din totalul celor 500 de exemplare promise pentru producție, proprietarii vechiului Veyron încep să exploateze potențialul de învechire al supercarului.

Cu numai 450 de exemplare produse, Veyron a fost o mașină extrem de rară, prin urmare clienții se pot dovedi extrem de norocoși. Mai mult, ei dețin o adevărată investiție, având în vedere că prețul crește constant.

Este și cazul acestui exemplar Veyron Super Sport produs în 2013. Este unul dintre cele 48 de exemplare Super Sport produse, ceea ce înseamnă că sub capotă se ascunde motorul W16 de 8.0 litri în versiunea de 1200 de cai putere.

Esential 1200 de cai putere oferă exemplarul cu numărul 300.
450 de unități Veyron au fost produse, dintre care 300 au fost coupe.
Adăugăm la exclusivitate și faptul că este unul dintre cele opt exemplare Veyron Super Sport livrate în Statele Unite.
Iar cireașa de pe tort este faptul că este ultimul Veyron coupe produs, adică exemplarul cu numărul 300. Are acte doveditoare pentru asta, dar și o plăcuță amplasată în interior. Restul de exemplare până la 450 au fost Grand Vitesse sau Grand Cabrio.

Mașina este finisată complet în culoarea albă, iar interiorul este de culoare neagră. Kilometrajul indică doar 300 de mile parcurse, echivalentul a 580 de kilometri.

Ultimul exemplar Bugatti Veyron Super Sport produs va fi scos la licitație de casa RM Sotheby's și este ușor de presupus că mașina se va vinde pentru câteva milioane bune de euro.

Comentarii (1)

  • O sa ajunga in garajul unui care are relatii cu masinile de lux.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru