Bugatti Vision Gran Turismo, confirmat oficial: ”Va fi un concept dedicat fanilor”

de Bogdan Mirică
Miercuri, 19.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti a dezvăluit astăzi o imagine teaser a conceptului pe care îl va expune la Salonul de la Frankfurt. Prototipul se va numi Vision Gran Turismo și va fi dedicat fanilor.

Deși marea majoritatea fanilor se aștepta ca înlocuitorul lui Veyron să fie anticipat deja de un concept expus luna viitoare la Frankfurt, Bugatti a anunțat oficial că se va folosi de cel mai mare salon european al finalului de an pentru a dezvălui prototipul unui vehicul care va fi introdus în jocul Gran Turismo 6. Astfel, Bugatti este cel mai nou constructor care se alătură trendului lansării unui supercar pentru popularul simulator auto.

Conceptul, botezat cum altfel decât Vision Gran Turismo, a fost anticipat deja de un teaser care dezvăluie priza de aer NACA, creată cu două funcționalități: aerodinamică și estetică. Vestea unui concept care nu îl înfățișează pe urmașul lui Veyron nu trebuie privită cu dezamăgire, întrucât Vision Gran Turismo va fi primul exponent al noii filosofii de design Bugatti.

În plus, Achim Anscheidt, directorul de design Bugatti, a declarat că prototipul nu a fost creat doar pentru lumea virtuală, ci și pentru a fi condus pe circuit.

Progresul estetic va fi suficient pentru a indica noua direcție de desgn spre care se va îndrepta Bugatti în următorii ani

Achim Anscheidt
șeful de design Bugatti
Același Anscheidt a ținut să sublinieze importanța conceptului în perspectiva noului design al mărcii: ”ADN-ul Bugatti a ajuns la un nou nivel al evoluției.
Pentru lumea virtuală conceptul va avea linii și performanțe exagerate. Chiar și așa, progresul estetic va fi suficient pentru a indica noua direcție de desgn spre care se va îndrepta Bugatti în următorii ani.”

Wolfgang Durheimer, șeful constructorului exclusivist, a declarat că noul Vision Gran Turismo este un concept dedicat în primul rând fanilor: ”Bugatti este un brand admirat și iubit de un număr impresionant de oameni în orice colț al lumii. Apreciem acest entuziasm. Prin urmare, Vision Gran Turismo va face brandul accesibil tuturor, atât gamerilor cât și pasionaților de mașini sportive. Foarte puțini dintre aceștia își permit un exemplar Bugatti, iar aceasta este o ocazia de a-i ajuta să se bucure mai mult de succesul brandului. Este un proiect creat în special pentru fani.”

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru