Bunătăți pentru melomani: Noul Porsche Panamera are un sistem audio Burmester care costă 6700 de euro și are 126 de decibeli

de Bogdan Mirică
Miercuri, 10.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Porsche Panamera este oferit alături de un sistem de sunet Burmester, oferit în premieră pentru un automobil. Acesta oferă o putere de 1455 watt.

Noul Porsche Panamera este promotorul multor tehnologii noi dezvoltate de Porsche, dar și ale partenerilor săi. Burmester, o companie specializată în sisteme audio premium, care a semnat acustica vechii generații Panamera, dar și a actualului S-Klasse, revine pe noul Panamera cu o tehnologie unică.

Este vorba despre un sistem audio introdus în premieră mondială pe un automobil de serie. Acesta beneficiază de un procesor inovativ, denumit Auro3D, de opt amplificatoare și de nu mai puțin de 21 de difuzoare. Tot acest conglomerat audio poate da naștere unei puteri totale de 1455 watt.

Comunicatul oficial promite 126 de decibeli și posibilitatea de a direcționa toată această putere chiar și în jurul unui singur scaun.

Esential 21 de difuzoare are sistemul de sunet Burmester.
Potrivit celor de la Porsche, sistemul audio poate recrea atmosfera unei săli de concerte, mai ales grație sistemului Burmester Air Motion Transformer, o premieră în lumea auto.
Acest sistem îmbunătățește și sunetul apelurilor telefonice și al navigației. Mai mult, procesorul integrat va îmbunătăți și recepția alterată a unor posturi radio.

Pentru a se bucura de această opțiune, clienții noului Panamera trebuie să scoată din buzunar 6747 de euro pe piața din Germania. Rămâne de văzut cât va costa opțiunea în România și câți doritori vor fi dispuși să plătească pentru un asemenea opțional.

Comentarii (5)

  • Ce mai stie VAG sa stoarca bani de la clienti....nejustificat oricum pretul. Dar daca vrei ce e mai bun il bifezi pe lista nu ai ce face !
    9 5
  • Adevărul e că de-aia își cumpără melomanii Porsche: ca să-l asculte pe Wagner ori pe Chopin la 126 de decibeli (suficienți cât să le dârdâie mațele-n ei și să le facă timpanele praștie).
    10 1
  • hazard
    @Scorpionul.negru este vorba de lux. Un termen pe care nu-l intelegi, se vede.
    3 5
  • daca te duci la padure cu masina si vrei sa fuga toate animalele, asta e masina.
    1 1
  • @hazard
    Hazard !! Nu te mai hazarda degeaba....stiu prea bine ce inseamna lux. Am avut un Macan luat de nou full pe cand tu doar comentezei pe aici fara rost !
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru