Cadillac CTS Coupe Concept, la Detroit

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 14.01.2008
General Motors a luat prin surprindere media auto astazi la Detroit, prezentand un concept pe care nimeni nu il astepta.

Esential

4 martie ar putea fi data lansarii versiunii de serie a coupe-ului CTS.

Surpriza standului GM de la Detroit a fost reprezentata de un concept care prefigureaza viitorul coupe al gamei americanilor de la Cadillac. Este vorba de prototipul CTS Coupe, care a fost insa prezentat "sec", fara comunicat de presa deocamdata, astfel ca toate datele de care dispunem sunt cele din discursul lui Ed Wellburn, vicepresedintele biroului Dezvoltare de Produs din cadrul General Motors.

Astfel, conceptul coupe care imparte partea frontala cu versiunea berlina a lui CTS este bazat in mare parte pe aceasta din urma, interiorul, de exemplu, fiind prelucrat in proportie mica, aproape nesesizabil in raport cu CTS sedan. In ceea ce priveste optiunea de motorizare, oficialii GM nu au dat foarte multe detalii, rezumandu-se la a afirma ca sub capota poate fi gazduite atat motoare pe benzina cat si diesel.

Nici data exacta a lansarii versiunii de serie a lui CTS Coupe nu este cunoscuta, expertii pariind insa pe Salonul Auto de la Geneva in virtutea faptului ca elementele de constructie par foarte apropiate de cele ale unei variante de productie. Alte surse arata ca CTS Coupe va aparea in serie tocmai in 2010.

Ramane de vazut unde sta adevarul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru