Cadillac dezvolta viitorul ATS, rival pentru C-Klasse si Seria 3

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 03.02.2010
Salonul Auto de la Paris sau cel de la Los Angeles ar putea marca debutul unui nou concept Cadillac, din care se va naste ATS, sedanul capabil sa rivalizeze cu BMW Seria 3 si Mercedes C-Klasse.

General Motors forteaza procesul de revenire a brandului Cadillac pe segmentul premium. Constructorul din Statele Unite incearca sa cucereasca publicul nord-american dar si pe cel din Europa cu produse noi, ultimul membru sosit in gama fiind coupe-ul CTS.

Pe viitor, subsidiarul GM isi propune sa dea nastere unui model premium, capabil sa rivalizeze cu mult mai titratii Mercedes C-Klasse si BMW Seria 3. Modelul ar urma sa se numeasca ATS si sa fie anticipat de un concept asteptat sa isi faca aparitia in cadrul Salonului de la Paris sau al celui de la Los Angeles, de la sfarsitul anului.

Versiunea de serie ar urma sa fie un sedan premium, cu propulsie posterioara, care ar urma sa dea nastere mai apoi unor versiuni break, coupe si cabrio. In cazul acestuia din urma, americanii au inca o dilema privind tipul acoperisului. Sunt cantarite avantajele unui acoperis metalic si cele ale unui acoperis din panza, asemeni vechiului A4 si noului A5.

via | edmunds

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru