Cadou pentru câştigarea EURO 2016: Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse de 1.7 milioane de euro

de Daniel Popescu
Vineri, 15.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cristiano Ronaldo, proaspăt câştigător al Euro 2016 cu naţionala Portugaliei, şi-a cumpărat drept cadou un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse în valoare de 1.7 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo a devenit duminică seară campion european cu naţionala Portugaliei, după ce echipa sa a învins Franţa în finala EURO 2016 în urma unui gol marcat în prelungirile meciului.

Chiar dacă a ieşit accidentat de pe teren în prima repriză, portughezul a fost unul dintre jucătorii esenţiali ai naţionale în drumul spre trofeu prin cele trei goluri pe care le-a marcat.

Pentru a sărbători cum se cuvine titlul european, Ronaldo şi-a comandat un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, care a sosit în garajul său în această săptămână. Celebrul fotbalist nu a ezitat să-şi anunţe noua achiziţie pe contul său de pe retgeaua de socializare Instagram, alături de mesajul "Bestia a sosit".

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse este o versiune specială a lui Bugatti Veyron şi beneficiază de un motor de 1.200 CP şi un cuplu de 1.500 Nm. Acceleraţia de la 0-100 km/h se face în numai 2.6 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 375 km/h. Un astfel de model are un preţ de circa 1.7 milioane de euro.

Via Instagram

Comentarii (11)

  • nu i-a ajuns de Chiron
    20 5
  • @??
    Cred ca nu a aflat ca a aparut Chiron... :)))) sa vezi ce se oftica cand o afla :)))
    14 4
  • Poate ca-i place mai multa modelul asta. Nu se mai fabrica si va avea valoare mai mare la revanzare.
    8 8
  • masina a fost comandata cu mult timp in urma, o astfel de masina se fabrica in cateva luni... nu e cadou pt castigarea Euro... tabloidizarea asta!...
    8 3
  • Si l-a facut cadou sau i l-a cumparat prietenul ? :))
    6 9
  • Omul are mintea in intuneric , in schimb are bani sa-si cumpere iluzii babane si scumpe crezand ca imparatia cerurilor i se va deschide.
    4 7
  • Masina tot de la francezi...
    7 0
  • Baieti, mai usor cu pianul pe scari!
    http://www.sport.ro/sporturi/topul-in-care-cristiano-ronaldo-si-john-cena-sunt-pe-primele-2-locuri-in-lume-asemanarea-neasteptata-intre.html
    RESPECT, CR!
    1 2
  • Tot tigan ramane !
    3 3
  • anonim
    ironic..masina franceza :))
    1 1
  • De asta detest fotbalul, prostimea isi taie venele daca pierde echipa idolatrizata, iar smecherii se umplu de bani pe seama lor...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru