Cadou pentru centenarul Bentley: Breitling lansează un ceas special cu carcasă din aur roșu de 18k

de Cornel Șocariciu
Vineri, 08.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Breitling a lansat ceasul Centenary Limited Edition cu ocazia aniversării celor 100 de ani de la înființarea Bentley. Ceasul va fi produs în două versiuni, numărul total de unități fiind limitat la 1.200.

În 10 iulie 2019 Bentley aniversează 100 de ani de la înființarea companiei. Pentru a sărbători cum se cuvine anul centenarului, producătorul britanic a pregătit o serie de suprize pentru fanii mărcii.

La finalul anului trecut a fost lansată o carte dedicată celor 100 de ani de existență Bentley. Aceasta va fi disponibilă în prima parte a anului curent și va fi comercializată în trei versiuni: Crewe, Mulliner și Centenary. Prima dintre acestea va avea un format compact, în timp ce utlimele două vor oferi și zone care adoptă conceptul de gate-folder (asemănător cu formatul pliantelor).

Tot cu ocazia centenarului, Bentley a prezentat ediția specială Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, dar și versiunea Continental GT Number 9 by Mulliner. Aceasta din urmă a fost expusă în cadrul Salonului Auto de la Geneva și a fost inspirată de legendarul Bentley Blower, model care în 1930 câștiga cursa de 24 de ore de la Le Mans alături de pilotul Sir Henry Ralph Stanley Birkin.

Acum, producătorul Breitling a pregătit un ceas aniversar pentru fanii Bentley.

Ceasul poartă numele de Centenary Limited Edition și face parte din colecția Premier a celor de la Breitling. Carcasa cu diametrul de 42 de milimetri poate fi comandată în două versiuni: oțel inoxidabil sau aur roșu (75% aur, 25% cupru) de 18 carate.

Cardranul din lemn de culoare maro este mărginit de elemente de culoare negră și ascunde mecanismanul Manufacture Caliber 01, capabil să ofere o autonomie de până la 70 de ore. Pe carcasa din spate a fost gravat logo-ul Bentley, dar și mesajul "One of 200", în cazul versiunii din aur. Varianta produsă din oțel inoxidabil va fi fabricată în 1.000 de unități.

Prețul pentru versiunea de bază este 7.950 de lire (9.300 de euro), în timp ce varianta cu carcasă din aur are un preț de 22.500 de lire (26.300 de euro).

Comentarii (4)

  • Ma gandesc sa-mi vand masina pentru a da avans la un ceas din asta. Nu ma pot hotara, sa iau din fer sau din haur.
    Totusi, mai am o dilema, oare mi-l vinde si mie daca nu detin o masina din aia?
    4 1
  • haur rosu adica e din cupru :)))))
    2 2
  • daca mi.l personalizeaza cu trabant pe el command amu ni :)
    1 2
  • mircea badea
    perfect pt bunicu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru