Campania Ford Driving Skills for Life continuă în 2017: programul de conducere defensivă ajunge în Oradea, București și Constanța

de Daniel Popescu
Joi, 27.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Campania Ford Driving Skills for Life va include în acest an cursuri de conducere preventivă în Oradea, București și Constanța.

Cu trei ani în urmă, Ford a adus şi în România campania de educaţie rutieră Driving Skills for Life, care a fost lansată în Statele Unite în 2003. Pentru anul 2017, constructorul american a anunțat un program atractiv care ajunge în 3 orașe, dintre care două vor beneficia în premieră de cursurile gratuite de conducere defensivă.

Astfel, Driving Skills for Life ajunge la Oradea în 27-28 mai, la București în 10-11 iunie și la Constanța în 24-25 iunie. La fel ca anul trecut, echipa de instructori va fi formată din Simone Tempestini, campion mondial de raliuri în 2016 la categoriile Junior WRC și WRC 3, Bogdan Marișca și Marco Tempestini, toți trei membri ai echipei Napoca Rally Academy.

Urmareste Automarket
"Din păcate, statisticile ne arată în continuare faptul că principală cauză a deceselor în rândul tinerilor este reprezentată de accidentele rutiere cauzate de lipsa experienței la volan."

"De aceea, prin intermediul Ford Driving Skills for Life, scopul nostru este acela de a folosi experiența pe care o avem ca piloți profesioniști și a împărtăși cât mai multe informații participanților în timpul pe care îl petrecem alături de aceștia în mașină", explică Simone Tempestini.

De asemenea, la începutul acestui an, instructorii Ford au susținut sesiuni interactive pentru pește 2500 de elevi ai claselor a XI și a XII a din mai multe licee brașovene.

Înscrierile în cadrul Ford Driving Skills for Life se pot face pe site-ul oficial al campaniei.

Via Ford

Comentarii (2)

  • "Din păcate, statisticile ne arată în continuare faptul că principală cauză a deceselor în rândul tinerilor este reprezentată de accidentele rutiere cauzate de lipsa experienței la volan."

    Mai bine zis, lipsa unui minim dram de cultura si neuroni al cutiei craniene. Cauza este clara : posesorii de Bambeu si Marsadas Batz produc accidente pe banda rulanta cu cazanele lor care scot mult fum si polueaza la greu , dau ''peschesul'' baiatului de la ITP, si il trec ca si cum totul ar fii sub control. Se dau cu pisicutze si alte cazane gen : E3jn(oua), Golf ochi de bursuc, si alte coji sau cazane care n-au sansae nici in fata unul Logan 1.0 :)))......dar aerul ''premium'' conteaza cel mai mult : pielea tocita de fundul unui gealat asudat la 15 grade celsius, mahonul exfoliat , farurile ''Engeal Ais'' doar pe o parte, pe cealalta doar un bec reflector clasic si ala ars , etc.
    1 4
  • din pacate, prima lectie ar fi sa nu-si cumpere popandau/libarca asa cum e masina din prima poza.
    1 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru