Cand CLS devine GTR

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 21.12.2006
ART Tuning a creat un model special pe baza lui Mercedes CLS. Schimbarile exterioare se prelungesc sub capota, unde asteapta nerabdatori 374 de cai.

Tunerii germani ART au pregatit pentru Craciun un supercar creat pe baza lui Mercedes CLS 350. Denumit ART GTR 374, noul model vine sa intregeasca incercarile de abordare tehnica spectaculara a celui mai cunoscut coupe cu patru usi din lume. Practic, nemtii au tranformat un model sportiv intr-o unealta dinamica cu performante ridicate. In plus, ART sustine in comunicatul de presa aferent lansarii noii versiuni ca modelul dispune de o "eleganta diplomatica".

Schimbarile ART au vizat atat interior si extreriorul unui CLS de serie cat si partea tehnica. Astfel, puterea maxima dezvoltata de motor creste pana la 374 CP si 510 Nm gratie unui sistem suplimentar de supraalimentare. Cele doua tevi terminale de esapament au cate 10 centimetri in diametru.

Caroseria este mai lata decat versiunea clasica CLS (in partea frontala cu 70 iar in cea posterioara cu 80 de milimetri), inginerii tunerului german coborand inaltimea modelului cu 40 de milimetri. Jantele de 20 de inch fac si ele parte din meniu, acestea fiind incaltate de pneuri de 255 de milimetri pe fata si de 305 milimetri pe spate.

Schimbarile de imagine continua la interior, unde domina materialele din fibra de carbon.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru