Când gluma se îngroașă: un șofer japonez care juca Pokemon Go a omorât o femeie pe trecerea de pietoni

de Mircea Meşter, Foto: Dreamstime.com
Vineri, 26.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După cele câteva sute de accidente realizate în toată lumea de șoferi care își foloseau mașinile ca mod de transport spre personajele jocului Pokemon Go, un japonez e anchetat pentru ucidere din culpă pentru că a călcat doupă femei pe trecerea de pietoni în timp ce se juca pe telefon.

Deși mania Pokemon Go s-a mai atenuat după explozia jocului japonez la nivel mondial, există țări în care zeci și sute de mii de utilizatori încearcă zilnic să prindă personaje vituale suprapuse peste împrejurimile reale. Iar problemele pe care acești jucători le cauzează în trafic pentru că aleg să-și folosească mașinile în timp ce se află la vânătoare de Pokemoni sunt uneori foarte grave.

Dacă până acum am avut câteva cazuri de accidente pe alocuri tâmpe în care șoferii care jucau Pokemon Go au lovit frontal copaci căutând să prindă personajele aplicației, primim vești tragice din Japonia, acolo unde un șofer a lovit două femei care traversau strada regulamentar în timp ce conducea mașina în căutare de "trofee" Pokemon. Una dintre cele două femei se află în spital în stare gravă, însă cealaltă nu a supraviețuit impactului și și-a pierdut viața. 

Conform statisticilor poliției din Japonia, până în această săptămână au avut loc 79 de accidente cauzate de șoferi inconștienți care jucau Pokemon Go în timp ce își conduceau mașina.

via Turbo.fr

Comentarii (2)

  • Sunt japonezii mai deosebiti decat ceilalti? Nu sunt mai deosebiti. Atunci de ce unii considera ca masinile lor sunt cele mai bune? Acum 47 de ani, Omul facea primii pasi pe suprafatza Lunii.Acum , omul vaneaza pokemoni, isi ia o gramada de denumiri si scrie tampenii pe @automarket!
    5 2
  • Off a uitat sa se duca la recall cu masina.. ala anual.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru