Cântecul de lebădă: ABT a prezentat noul Audi RS6+ Avant Performance Nogaro Edition cu 735 CP

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 21.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning ABT Sportsline a publicat primele informații referitoare la RS6+ Avant Performance Nogaro Edition. 735 de cai putere, 920 Nm și puțin peste 3 secunde pentru sprintul 0-100 km/h sunt ingredientele cu care tunerul german salută finalul de carieră al break-ului de performanță.

Audi și tunerul ABT Sportsline au gândit o versiune specială pentru RS6 Avant Performance. Modelul a fost prezentat la începutul anului sub numele de Nogaro Edition și a fost produs în doar 150 de unități.

Pentru a încinge spritele și mai tare, tunerul ABT Sportsline a decis să vină pe piață cu o variantă extremă. Botezată RS6+ Avant Performance Nogaro Edition, aceasta a primit câteva modificări estetice și o serie de îmbunătățiri la nivelul motorizării.

Din punct de vedere estetic, RS6+ integrează acum o serie de elemente de caroserie din fibră de carbon, blocuri optice cu elemente interioare de culoare neagră și un splitter restilizat. De asemenea, nemții au înlocuit jantele de 21 de inch cu unele de 22 de inch.

Sub capota lui RS6+ Avant Performance Nogaro Edition se află un V8 de 4.0 litri care produce 735 de cai putere (+30 CP față de versiunea RS6 Avant Performance Nogaro Edition) și 920 Nm (+40 Nm).

Mai mult decât atât, RS6+ accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.1-3.2 secunde, față de cele 3.7 secunde necesare versiunii din care derivă.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru