Carlos Ghosn a fost numit presedinte si CEO al Renault

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 07.05.2009
Consiliul director al companiei Renault l-a desemnat pe Carlos Ghosn in functia de presedinte al companiei Renault si al Consiliului Director Renault.

Membrii consiliului director al companiei Renault l-au desemnat pe Carlos Ghosn drept inlocuitor al lui Louis Schweitzer pe postul de CEO al Renault. Carlos Ghosn a devenit astfel presedintele companiei Renault, precum si presedintele consiliului director al companiei Renault, pe langa atributiile sale existente.

Louis Schweitzer a lucrat in cadrul conducerii companiei Renault din anul 1986 si a devenit presedintele consiliului director in anul 2005 si a fost presedinte al consiliului director al aliantei Renault-Nissan din anul 2002 pana in anul 2005. Consiliul director al companiei Renault l-a desemnat pe Louis Schweitzer in functia de Presedinte Onorific al companiei Renault.

Carlos Ghosn este Presedinte al companiei Renault din luna mai a anului 2005 si este presedintele companiei Nissan si al consiliului director al acesteia. Ghosn este director si al companiilor Alcoa si AvtoVAZ. Carlos Ghosn s-a alaturat companiei Renault in anul 1996, pe postul de Vicepresedinte executiv, iar in anul 1999 s-a alaturat companiei Nissan ca sef al operatiunilor.

Via | Renault

Comentarii (2)

  • Fane Spoitoru
    Carlito
    Sa-i ajute Dumnezeu si la pigmeul asta!
    0 0
  • Cristi
    Belea :))
    Acest personaj este cel care face economie din orice.....E belea cu el.....dar in acelasi timp au si scos profit bunicel de pe urma acestor economii.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru