Carlos Ghosn confirma modelul electric Infiniti, rival pentru Seria 1 si A3

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.10.2009
Presedintele aliantei Renault-Nissan a confirmat astazi la Tokyo ca brandul de lux Infiniti va da nastere anul viitor unui model electric compact, rival pentru Seria 1 si A3.

Nissan s-a pregatit cum se cuvine pentru editia de anul acesta a Salonului Auto de la Tokyo, dezvaluind o serie de concepte electrice care au suscitat interesul presei internationale.

Carlso Ghosn, presedintele aliantei Renault-Nissan, prezent si el la salon, a profitat de ocazie pentru a face un anunt important. Oficialul a confirmat intentia de a dezvolta in viitor un model electric complet nou in gama de lux Infiniti.

Presedintele a lasat sa se inteleaga ca ar putea fi vorba despre un model compact, cu patru locuri, capabil sa ofere un comportament sportiv si sa fie alimentat doar de baterii. Proiectul ar putea avea la baza tehnologia folosita de Leaf si ar putea vedea lumina zilei spre sfarsitul anului 2010. Mai mult, compactul ar urma sa tinteasca piata modelelor BMW Seria 1 si Audi A3.

Pentru mai multe detalii puteti citi stirea publicata ieri pe Automarket, care anticipa proiectul celor de la Infiniti.

via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru