Cascadorie marca Red Bull: un motociclist a sărit peste un gol de 8 metri lungime pe şantierul metroului bucureştean

de Daniel Popescu
Marti, 03.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un motociclist francez a făcut o demonstraţie inedită pe şantierul magistralei 4 a metroului din Bucureşti. Printre cascadorii s-a numărat şi o săritură peste un gol cu lungimea de 8 metri.

Julien Dupont este un motociclist francez sprijinit de Red Bull care şi-a câştigat reputaţia pentru numeroasele cascadorii pe care le face în locuri aparent inaccesibile pentru un astfel de vehicul.

După ce s-a dat cu motocicletă pe un roller coaster sau prin Castelul Bran, francezul a ieşit în evidenţă printr-o cascadorie pe şantierul de 2.1 kilometri al staţiilor Laminorul şi Straulesti din cadrul magistralei 4 a metroului din Bucureşti.

Dupont s-a dat cu motocicleta printre plăci din beton, maşinării cu roţi mari, motostivuitoare sau ţevi metalice, însă punctul de referinţă a fost reprezentat de o săritură peste un gol cu lungimea de 8 metri, cu atât mai mult cu cât nu a avut posibilitatea să-şi ia avânt.

"Este pentru prima oară când mă dau pe un şantier de metrou în construcţie. Nu mă aşteptam să găsesc atât de multe obstacole perfecte pentru trial freestyle şi mă bucur că am putut folosi destul de multe. Cea mai dificilă a fost săritura peste golul lung de 8 metri.

Şi mai înspăimântător a fost faptul că dedesubt era linia de metrou, la aproximativ 6 metri mai jos", spune Dupont. 

Via Red Bull

Comentarii (1)

  • Scorpionu' negru-n ceru gurii
    Ăsta-i vasluian!
    Doar ei sar peste gol.
    Le place doar plin!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru