Caterham promite mai multe modele în viitorul apropiat

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 09.05.2011
Tony Fernandes, noul deţinător al constructorului britanic Caterham, promite o extindere considerabilă a gamei, în viitorul apropiat. Principalul exponent va rămâne însă tot Seven.

Proaspăt intrat sub patronatul lui Tony Fernandes, Caterham se pregăteşte de un viitor strălucit, care va scoate brandul din anonimat. Proaspătul investitor promite că în următoarea perioadă brandul de dincolo de Canalul Mânecii va introduce noi modele, capabile să respecte valorile apreciate de fani.

"Avem multe idei pentru a lărgi gama Caterham. Vom lăsa însă faptele să vorbească, mai ales atunci când ne referim la proiectele pe termen lung", a declarat Tony Fernandes, noul patron al diviziei sportive.

Ali Ansar, vechiul preşedinte, păstrat în funcţie şi după preluare, a declarat că, pe viitor, Caterham nu se va axa numai pe construirea unor modele derivate din Seven. "Se va încerca oferirea unor maşini foarte economice şi cu o priză mai mare la publicul larg. Noii membri ai familiei vor fi elemente complementare modelelor deja oferite", a declarat Ansar.

Activitatea constructorului de nişă va păstra însă pe primul loc modelul în jurul căruia se concentrează în prezent toată activitatea: Seven.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru