Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Caterham Seven 165 - conceptul unei versiuni entry-level de 80 de cai vine la Frankfurt

Publicat Marti, 03.09.2013
de Bogdan Mirică
Comenteaza 2
Caterham Seven 165 - conceptul unei versiuni entry-level de 80 de cai vine la Frankfurt - Poza 1
Caterham va expune la Salonul Auto de la Frankfurt conceptul Seven 165, responsabil cu anticiparea unei versiuni entry-level ce va oferi doar 80 de cai putere.

Anul acesta, Caterham va avea o premieră mondială în cadrul standului său de la Frankfurt. Este vorba despre prototipul unei versiuni entry-level dezvoltată pe modelul Seven. Caterham încearcă astfel să se adreseze unui număr mai mare de clienţi, cu posibilităţi materiale mai reduse.

Seven 165, aşa cum se va numi versiunea concept, dispune de un motor complet nou, de provenienţă Suzuki, cu o capacitate de 660 cmc. Propulsorul este unul destul de modest, având în vedere că dezvoltă doar 80 de cai putere şi un cuplu motor de 107 Nm.

Esential 80 de cai putere va oferi conceptul Caterham Seven 165.
25.000 de euro ar putea fi preţul de pornire pentru viitorul Seven 165 de serie.
Cu toate acestea, Caterham promite că viitorul Seven 165 va oferi aceeaşi senzaţie de putere şi aceeaşi plăcere a condusului ca orice altă versiune mai puternică.

Graham Macdonald, preşedintele executiv Caterham, a declarat: „Procesul de inginerie pe care îl presupune noul Seven 165 se apropie de final.

Acum, când punem cap la cap toate piesele realizăm că vom da naştere unui model capabil să atragă noi entuziaşti în interiorul mărcii britanice”.

Viitorul Catrham Seven 165 de serie este aşteptat să debuteze pe piaţă la începutul anului viitor. Preţul său va fi de aproximativ 25.000 de euro, mai redus decât cel al actualului entry-level.


Comentarii (2)

  • someone
    un caterham de sub 180 cai mi se pare .......nu stiu, nepotrivit . dar cu siguranta greutatea redusa nu exclude p[lacerea de a conduce, chiar cu 80 cai
    5 7
  • polish faruri
    polish faruri a spus:


    Mie nu mi s epare a fi o masina condusa pentru viteza
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru