Caterham va lansa trei modele noi bazate pe actualul roadster Seven

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 29.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul britanic Caterham vrea să își diversifice gama de versiuni a roadsterului Seven prin introducerea a trei noi variante ce vor fi lansate anul viitor.

Caterham, producătorul britanic de serie mică, își va diversifica gama de modele anul viitor prin lansarea a trei noi versiuni. În general, Caterham este un producător tradiționalist care nu schimbă prea ușor modelele și modul în care își construiește automobilele. Presa din Marea Britanie raportează însă ca oficialii mărcii au decis lansarea a trei noi modele pentru anul 2015 și toate vor fi bazate pe clasicul roadster Seven. Noile modele vor primii nume noi și vor fi introduse în gama de versiuni a modelului Seven între varianta de bază 160 și puternicul 620R.

Denumirile folosite de Caterham pentru versiunile modelului Seven sunt cifre bazate pe raportul putere/greutate. Acest sistem va fi folosit și pentru noile versiuni, renunțându-se la denumiri ca Supersport, Roadsport sau Superlight, ce erau folosite în actuala gamă. Pentru fiecare versiune din gama Seven, Caterham va oferi două pachete de performanță numite R pack și S pack. S pack va fi varianta cea mai extremă a respectivului model.

Urmareste Automarket
Prima versiune nouă din gama Caterham Seven va fi lansată în primăvara anului viitor.
Vârful de gamă al modelului Caterham Seven va fi varianta CSR cu șasiu mai lat și suspensie high-tech inspirată din Formula 1.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru