Cazare gratis în concediu: Mini Countryman le oferă un cort de plafon pasionaților de călătorii

de Mircea Meşter
Marti, 02.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pasionații ieșirilor în natură se pot baza pe un cort de plafon pe care Mini îl oferă ca accesoriu pe noua generații a SUV-ului Countryman. Acesta poate adăposti două persoane și oferă un nivel de confort superior unui cort așezat pe sol.

Pentru a sublinia caracterul aventuros al primului SUV din gamă, cei care se ocupă de marca MINI au utilat noul Countryman cu un accesoriu interesant care s-ar putea să fie pe placul pasionaților de ieșiri în natură. Este vorba de un cort de plafon le va permite posesorilor modelului britanic să-și petreacă noaptea în mjlocul naturii fără a fi nevoiți să caute loc de cazare sau să-și umple portbagajul cu un cort clasic.

Construit de specialiștii italieni de la Autohome, cortul dedicat lui Mini Countryman este produs cu plecare de la designul exterior al mașinii și poate fi comandat în două nuanțe: alb sau negru. Numele oficial al cortului este AirTop, iar montajul său se face foarte ușor, baza fiind un suport de plafon pe care clienții Mini îl pot comanda din magazinul online specializat în accesorii al mărcii. 

"Când este împachetat, cortul de plafon seamănă foarte mult cu o cutie de transport convențională. Liniile aerodinamice optimizate ale carcasei din fibră de sticlă facilitează reducerea rezistenței la înaintare și zgomotul la vânt.

Iar deschiderea sa se face prin desfacerea unor cleme de siguranță: două în față și două în spate. Suprastructura cortului este apoi ridicată automat cu ajutorul unor arcuri sub presiune", notează Mini în comunicatul oficial.

Atunci când este montat, cortul poate găzdui două persoane. Acesta are o înălțime interioară de 94 de centimetri, cu o lungime de 2.10 metri și o lățime de 1.3 metri, iar în pachet sunt incluse accesorii precum o saltea cu husă din bumbac, uși și ferestre cu fermoar, plase de țânțari dedicate și o lumină LED alimentată prin baterie.

Comentarii (4)

  • Fenomenal!!! Imi place mult. Se poate achizitiona si separat?
    3 2
  • mircea
    @doi
    Poți cumpăra de pe site-ul producătorului pentru toate modelele de pe piață: http://www.autohome-official.com/prodotti/sintesi-gamma-maggiolina/airtop/
    3 0
  • Costa 2400 lire sterline.
    1 0
  • Am cutat si eu o vreme o astfel de solutie, de la diversi producatori. Concluzia e ca inca sunt foarte scumpe, asa ca raman la cort.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru