Ce cadouri se mai oferă prințeselor din Orientul Mijlociu: un BMW i8 vopsit într-o culoare unică

de Bogdan Mirică
Marti, 12.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Prințesa Al Hawi din Abu Dhabi a avut parte de un cadou special. De ziua ei i-au fost înmânate cheile unui BMW i8 pesonalizat.

La vârsta adolescenței, copiii epocii actuale se bucură de o mulțime de favoruri din partea părinților. Mai ales atunci când își serbează ziua de naștere. Copiii oamenilor de afaceri din Orientul Mijlociu sunt însă și mai răsfățați decât media globală.

De cele mai multe ori, acest răsfăț se traduce în supercaruri de sute de mii de euro. Este și cazul prințesei Al Hawi din Abu Dhabi, care a avut parte de o ceremonie specială cu ocazia zilei de naștere. Prințesa a primit cheile unui BMW i8 special configurat pentru ea.

Exteriorul a fost vopsit într-o nuanță denumită Lava Red și aleasă special pentru această mașină. De asemenea, aspectul exterior a fost modificat cu ajutorul unor accesorii furnizate de casa de tuning AC Schnitzer. Aici includem o nouă extensie pentru spoilerul frontal, praguri laterale cu noi prize de aer, un eleron fix și jante cu cinci spițe.

Urmareste Automarket
Interiorul nu a fost modificat și vine standard cu piele neagră pentru tunelul central și piele albă pentru scaune.

Primele calcule vorbesc despre o personalizare care a costat încă 18.000 de euro peste prețul inițial de 130.000 de euro.

Comentarii (3)

  • Mi se pare normal....daca sunt bani de ce nu ?
    11 0
  • isteata, asta e smecheria acum, nu ferrari sau alte carute..
    2 3
  • La cum arata, pare printesa saormeriilor din Dubai.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru