Ce se asortează cu noul Continental GT? Un ceas Bentley GT Dark Sapphire Edition produs în doar 500 de exemplare

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Breitling și Bentley au lansat un ceas dedicat noului Continental GT. Denumit Bentley GT Dark Sapphire Edition, produsul va fi asamblat în doar 500 de exemplare.

Abia s-a uscat tușul pe comunicatul de presă care anunța debutul noii generații Bentley Continental GT, că am și descoperit accesoriul care se potrivește cu noul produs al constructorului britanic.

Vorbim despre un ceas produs de Breitling și botezat Bentley GT Dark Sapphire Edition. Instrumentul pentru măsurarea timpului va fi asamblat în doar 500 de exemplare și preia o serie de elemente de design pe care le-am observat pe proaspătul Continental GT.

Diametrul ceasului măsoară 48 de milimetri și folosește mecanismul Breitling B06 cu o autonomie de 70 de ore. Culoarea acestuia este similară cu cea disponibilă pe Continental GT, iar sub geamul protector se află un design inspirat de cusăturile folosite în cazul tapițeriei modelului britanic. Cureaua ceasului mizează pe același model sub formă de romb.

După cum deja știți, noul Continental GT oferă modificări de design, dimensiuni ceva mai generoase și un motor W12 biturbo de 6.0 litri care produce 635 de cai putere și 900 Nm.

Comentarii (4)

  • Era unu pe aici mai de mult si scria ca Breitling nu e ceas de lux :))) se contrazicea cu scropionul pe tema asta. Daca nu era de lux nu mai era asociat cu Bentley !
    3 1
  • Inca un ceas care va sfarsi in vitrina unei beizadea de Valcea! Fac mi!
    6 4
  • Scorpionul.negru
    @Kotegaeshi
    Si unde ai vrea sa sfarseasca ?
    4 1
  • intr-un tomberon....langa beizadea
    9 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru