Cea mai bună invenție pentru cozile de Black Friday: Nissan ProPilot Chair este un scaun care îți ține locul la coadă

de Bogdan Mirică
Duminica, 09.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a inventat un scaun care va ușura statul la coadă. Tehnologia îi permite scaunului să se miște în același timp cu ceilalți oameni care stau la rând.

Chiar dacă puține lucruri ne mai înșiră la coadă în societatea actuală, Nissan s-a gândit să ușureze aceste situații de stres și să propună un accesoriu care va face până și statul la coadă o activitate plăcută.

Prin urmare, dacă așteptați deschiderea unui supermarket care vinde tigăie ieftine sau lansarea primului iPhone 7 pe piața autohtonă, Nissan ProPilot Chair ar putea reprezenta o soluție. Este un scaun inteligent, pe care oamenii pot sta fără să se teamă că vor pierde locul la coadă. Asta pentru că scaunul se mișcă și păstrează distanța față de persoana din față.

Este o tehnologie care seamănă foarte mult cu cea folosită de Nissan și pentru rularea semi-autonomă, de unde și numele ProPilot. Scaunul japonezilor detectează persoana din fața sa și o urmărește, păstrând un traseu prestabilit. Un sistem similar va fi introdus și pe Qashqai începând cu anul viitor, în această situație tehnologia fiind capabilă să ofere o rulare semi autonomă în traficul aglomerat, întocmai cum se întâmplă deja pe tot mai multe modele din segmentul premium.

Urmareste Automarket
În cazul noului ProPilot Chair, Nissan se va asigura că până la producția în serie există și un timp de testare.
Motiv pentru care a generat o campanie pe rețele de socializare pentru a proba tehnologia.

În intervalul septembrie-decembrie, mai multe restaurante din Japonia vor putea să se înscrie pentru a primi în teste noul scaun autonom. Astfel, clienții care nu mai au loc la mese își vor aștepta rândul pe scaunele Nissan, încercând astfel noua soluție de așteptat la coadă. Restaurantele nominalizate pentru experiment vor fi anunțate la începutul lui 2017.

Comentarii (1)

  • Rumîn
    E perfect, fraerii sa stea jos, eu sa trec in fata printre ei ca un veritabil daco-romano-pontic sa iau bormasina cu lant si tigaia cu luneta pe care mi le doream de cel putin un an de zile.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru