Cea mai ieftină alternativă la un Rolls Royce sau Bentley: un Mercedes Sprinter cu interior de lux

de Bogdan Mirică
Marti, 29.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes Sprinter poate deveni o alternativă la modele de lux din curtea Rolls Royce sau Bentley. Modelul utilitar are nevoie doar de un interior de lux.

Oricât de ciudat ar părea, uneori nu trebuie să cheltui sute de mii de euro pe un model Rolls Royce, Bentley sau Mercedes-Maybach. Este suficient să cumperi un Mercedes Sprinter și visul de a fi proprietarul unei limuzine confortabile este cât se poate de palpabil. Bineînțeles, mai este nevoie de o vizită la Carlex Design, tunerul specializat în interioare de lux.

Chiar dacă exteriorul nu vorbește foarte mult despre ceea ce se ascunde înăuntru, Carlex a avut grijă să modifice puțin aspectul general cu spoilere noi, praguri și o nouă culoare de caroserie.

Șoferul și pasagerul din dreapta se bucură de scaune îmbrăcate în piele și de un bord tapițat și el cu același material. Între cele două locuri apare și o consolă centrală din lemn masiv.

Urmareste Automarket
În interior, pe lângă scaunele față, Sprinter-ul oferă alte patru în spate.
Sunt scaune îmbrăcate în piele și cusute cu model special, care beneficiază de cotiere și măsuțe retractabile. O consolă centrală separă scaunele și servește drept suport pentru echipamentele video.

Există iluminare ambientală, o mochetă fină pe podea și chiar un bar generos. Nu lipsesc perdelele, care ascund interiorul de ochii curioșilor.

Carlex nu a anunțat prețul perceput pentru personalizarea unui astfel de interior, însă el se situează sub prețul de achiziție al unui Rolls Royce sau Bentley.

Comentarii (1)

  • Adrian C
    Si V class-urile sunt modificate in genul asta si sunt ceva mai elegante ca Sprinter !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru