Cea mai tare berlina: Jaguar, BMW, Mercedes sau Audi?

De Bogdan Mirică
Publicat Duminica, 18.05.2008
Jaguar XF SV8, BMW 550i, Mercedes E500 si Audi A6 4.2 V8, sunt berlinele care rivalizeaza in video-ul urmator.
Taguri: , 550i, A6, Audi, BMW, E500, Jaguar, Mercedes, XF

Comentarii (32)

  • ovidiu
    pt.cei care nu au mintea deschisa
    in lume exista si alte masini in afara de cele nemtesti unele chiar bune sau ca in cazul de fata chiar mai bune decat cele facute de nazisti
    1 2
  • Tristan
    Nazisti?
    ""Pentru cei ce nu au mintea deschisa""????Nazisti???
    Sigur tu esti unul din cei cu mintea deschisa.....
    1 1
  • Vladimir
    Round-Up
    In test este vorba de Mercedes E550 si nu de E500 cum a scris dl. Mirica in descrierea succinta. Dealtfel testul nu este deloc unul cuprinzator si stirea... daca poate fi numita asa, face acest site de ras. Pacat!
    1 0
  • Vladimir
    Stiri de Newsletter
    Va rog din suflet, incetati cu stiri de genu asta. Toata lumea poate accesa youtube sau google. Dealtfel daca mi-as pune capu sa fac stiri de pe youtube sunt convins ca as gasi chestiuni mult mai interesante decat astea. Ma faceti sa ma gandesc serios ca newsletter-ul primit de la voi e spam.
    1 0
  • paul dragos
    considerente
    jaguar, anglia vinduta la altii; mercedes, de la dube la camioane; audi volkswage-audi-seat-skoda...; bmw e bmw.
    cind o face bmw dubite reneg elicea, pina atunci, rulz.
    0 0
  • de acord cu vladimir
    Si eu speram altceva de la acest newsletter (informatii privind masinile pe care si le poate cumpara un om obisnuit) dar se pare ca m-am inselat. M-as bucura sa citesc date comparative privind de exemplu Renault Clio, W Golf, Toyota Auris, Fiat Uno. Sau astea nu sunt masini?!
    0 0
  • praf
    Automarket din ce in ce mai praf. Mai bine faceti o stire la 3 zile decat 3 pe zi si toate asa subtiri.
    1 0
  • jackass
    slab rau
    Automarket incepe sa o ia in jos urat de tot. Si eu pot sa caut pe youtube sau wikipedia. Articolele astea nu fac din voi o revista profesionista in domeniu, ci din contra. Sa nu mai vorbim de greseli in articole si descrieri,... Vb lui Vladimir, parca e spam. Ma gandesc serios sa ma dezabonez. Am destule mailuri la yahoo in folderul spam,n-am nevoie de altele.
    1 0
  • flexus
    Bine ca nu cereti comparatii intre Logan si Sandero. Ce e asa interesant intr-o comparatie de-asta? Chiar daca filmele sunt disponibile pe youtube poate nu toata lumea sta sa le caute, unii mai au si alte treburi.
    0 0
  • pt ovidiu
    bha ratatule...nazisti??? toate??te-ai gandit vreodata d unde vine jaguar???
    0 0
  • Pentru Vladimir
    Sa stii ca acesta esti automarket. Nu se fac deloc de ras, asa sunt ei de la inceput: preiau stiri de pe alte site-uri, le traduc, nici aia corect de multe ori si le pun la ei pe site, de ceva vreme vad ca preiau si filme de pe youtube si le dau pe site-ul lor.... Deci nu fi dezamagit :)
    0 0
  • Nu e vb. de stire
    Nu e vb. de stire, comentariile fac totul. Cel putin pe automarket. In general stirile sunt subtiri si comentariile completeaza si dau sare la stire :)
    0 0
  • Deci se poate...
    Intr-o tara plina de fani Dacia Logan, e binevenita o stire asa cum este aceasta.Toata lumea isi da cu parerea la orice stire cum ca exista masini mai bune fata de ce nemtesti dar nu aduc argumente si nu enumera nici o masina,asa ca zicea cineva mai sus sa ii declaram a spam
    0 0
  • jackass
    Pentru Alex
    Apropo de comentarii, imi place cand e vb de Logan,sa vezi atunci ce se incing spiritele:)) Cred ca usor-usor va fi subiect tabu:P
    0 0
  • jaguar
    pai a iesit jaguarul primul dar..cand or scrie astia pe el Tata-Jaguar..o sa se duca in jos raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau :)
    0 0
  • filmuletul asta e tare.....asa poate vor vedea toti prostii care au zis ca bmw sau mercedes sunt masini de linie dreapta....ca parca aici au luat si cateva curbe...:))))))....
    0 0
  • sunshine64sm
    Loganu Le Bate Pe Toate
    Pentru cei are au mintea ingusta, pentru cei care poarta ochelari de cal, pentru cei cu besini pe creier, pentru cei care au bengoase, si pentru cei care nu au, pentru cei care au suflet, pentru caei care isi dau cu parerea, pentru toti care citesc acuma rindurile astea, va spun: SE STIEEEEEEEE.... Loganu ramine cea mai buna. Si cei care acuma ma injura, sau zimbesc, sau sint de acord, le spun: AVETI DREPTATE. Aveti toti dreptate. Masina care nu o ai e cea mai buna :D Adica masinutele alea e mai bune pentru care motiv ??? Pretul corect, consumul economic, viteza in gropile de la noi, fiabilitatea motorului, sau ce ? Sint frumoase, visuri frumoase. Desteptareaaaaaaaaaa.....
    0 0
  • URAGANU
    Reclama americana ...
    Sa fim seriosi. BMW-ul ramane BMW, Audi sta dupa el. Mercedes conduce DOAR la comfort si Jaguarul se foloseste de faze d-astea sa-si promoveze produsele care pierde din ce in ce mai mult din piata. Cine dracu o sa mai cumpere acum Jaguar cand a fost luat de niste oameni care se inchina la VACA ?
    0 0
  • Care e comparatia?
    Nu vad nici un timp, viteza maxima, comparatie intre sistemel de franare. S-au plimbat 4 masini si atat. Jenant. Mai bine ati face un articol cu calitatea service-urilor din Romania. E lumea satisfacuta? Iti faci programare, joi la ora 9. Sambata la 9 masina e gata. Sambata e gata- practic nemiscata. Societatea de asigurari da vina pe service, service-ul da vina pe societatea de asigurari. Aia de la leasing incaseaza bani si tu esti cel care plateste si nu esti multumit. Fa reclamatie. Degeaba. Nimic nu functioneaza. Ce masuri se iau? Ca si la defrisari... se agita pro-tv, fara rezolvare.
    0 0
  • Lexus GS este peste toate. Dupa aia vine Mercedes si atat.
    0 0
  • si totusi...
    nu am inteles de ce nu apare si loganu in filmuletz? :))
    0 0
  • Hmmm...
    Adu argumente bine fondate de ce e Lexus GS peste vreuna din aceste masini altfel inseamna ca minti de pute pamantu'.Eu unu nu cred ca e peste vreuna din ele.Ma uit si la pret na de aici din state http://autos.yahoo.com/new_cars.html;_ylc=X3oDMTFham5xYnY4BF9TAzI3MTYxNDkEc2VjA2ZwLW1hbnRsZQRzbGsDc2VkYW4tYnQtaGVhZA--
    1 0
  • AndreiRN
    Lexus
    La categoria calitate si pret Lexus este mult deasupra celor comparate dar europeni inca nu stiu sau nu vor sa stie.
    0 1
  • ha,ha,ha
    Lexus LS 460
    0 0
  • sergiu
    auzi....jaguar???..:))))
    adica ce vor sa zica...ca jaguarul e cea mai buna?...aia-s niste americani fraieri...niciodata de cand e lumea jaguarul nu a fost mai bun decat audi si mai ales bmw.Vor sa il ridice..dar mintea neamtului nu o au!Habar n-au ce-i cu ei.pai ce alea-s teste ce le faceau ei???...:):):):)
    0 0
  • Ii vreuna Slaba la ceva?
    mihai da ce are dupa parerea ta BMW, de totul se opreste dupa lexus si mercedes? ce nu iti place la el...?sau zici si tu asa...
    0 0
  • Crysty
    Test
    Cat v-au data astia de la Jaguar sa castige masina lor ? Cand vreodata cine il va bate pe neamt ? Nemtii sunt cei mai buni ! Mercedes !
    0 0
  • costin
    acum in bucuresti...
    ...cel mai tare vehicul e SCUTERUL...
    0 0
  • Ion Ion
    ROMANESTE
    bai taraanilior "NAZISTII" asa cum ii numiti voi au motorizat toata europa asta iar la lux si tehnica nu-i va intrece nimeni nici peste 50 de ani asa cum nu au fost intrecuti nici in ultima 100 de ani NEMTII AU INVENTAT MASINA!!!
    0 0
  • el
    nu se pune problema carei mai buna.toate sunt perfecte. problema se pune pe care ai cumparao ??? deci iti vinzi casa si vrei masina. si cumperi intodeauna mercedesul intodeauna masina nemteasca. de ce oare ? nu stiu. poate pt. ca au vrut sa cucereasca lumea
    0 0
  • marian
    mai cititi si voi
    bai treziti-va clipul-testul asta e o porcarie, cm spunea cineva emisiunea care a difuzat testul (bineinteles englezeasca) o fi fost "cumparata".fiind fan bmw m-am uitat rpd intr-un catalog (2008)si bineinteles,cum ma asteptam bmw-ul e primul la sprintul de pe loc (si nu numai...)0-100 cu 5,2s, mertzanu'5,3, dupa aia jagul cu5,4 iar audi-ul cu 5,9s.mai mult auto-motor-und-sport a realizat un test intre jaguar si bmw, unde bmw-ul a surclasat jagul clar :534bmw-488jag din 600 ce-i drept nu au concurat cu variantele de top.dar oricum.SE VEDE DE LA O POSTA CAMPANIE DE PROMOVARE JAG...
    0 0
  • jaguar
    cea mai tare masina din lume este jaguarul. nimeni nu poate schimba asta. asta este adevarat. poate pe unii dintre voi va deranjeaza asta deoarece aveti alte masini.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru