Cea mai tare remorcă din lume: trei sferturi de mașină

de Sebastian Toma
Vineri, 30.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un olandez inventiv a decis să-și construiască o remorcă specială, pe măsura mașinii sale. Așa că a tăiat partea din față a unui Audi RS4 și l-a transformat în remorca unui alt RS4.

Tunerul olandez Andre Botter a construit o remorcă specială pentru un Audi RS4 Avant. Pentru aceasta, a folosit un alt RS4 Avant, din care a tăiat partea din față. Mai departe, olandezul a vopsit cele trei sferturi de mașină rămase în aceeași nuanță cu cea a vehiculului care va tracta remorca: un Audi RS4 Avant. Personalizarea remorcii a mers atât de departe încât aceasta poartă același model de jante ca vehiculul care o tractează, are etrierii vopsiți în aceeași culoare și prezintă o gardă la sol redusă la același nivel cu mașina care o tractează.

Tunerul nu s-a oprit aici, păstrând suprafețele vitrate ale caroseriei transformate în remorcă, precum și mânerele portierelor și chiar antena radio.Din spate, remorca și mașina care o tractează arată identic, fiind replicate până și bosajele evazate ale roților din spate. Atenția la detalii a mers până la păstrarea capacului de alimentare cu carburant și la utilizarea unei evacuări cu tips-uri identice cu cele ale mașinii care tractează remorca, iar blocurile optice spate funcționează la fel ca la modelul RS4 care este folosit la tractare.

Via WCF

Comentarii (3)

  • daca tot s-a straduit sa ii pastreze aspectul original, putea sa amplaseze niste scaune/un pat si niste walkie-talke-uri
    4 2
  • antibugetar
    "iar blocurile optice spate funcționează la fel ca la modelul RS4 care este folosit la tractare" - fals -deoarece se vede clar ca luminile de mers in spate NU FUNCTIONEAZA.
    In rest o idee interesanta materializata aproape impecabil.
    1 0
  • strici un RS4 ca sa faci o remorca
    handicapat
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru