Cel mai ieftin coupe cu patru uși vine din Rusia: TagAZ Akvella

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 10.06.2012
Un producător rus de automobile a lansat cel mai ieftin coupe cu patru uși din lume. Numele automobilului este TagAZ Akvella.

O mică companie auto rusească denumită TagAZ a prezentat publicului cea mai recentă creație. Modelul se numește Akvella și este un coupe cu patru uși. Fotografiile de prezentare ne prezintă un automobil zvelt vopsit într-o puternică nuanță de roșu. Pare un automobil sportiv, dar cel mai mare atu al acestei mașini rusești este prețul: în Rusia va costa 387.550 ruble, aproximativ 10.000 euro. 

Pentru acest preț clienți vor primi un automobil dotat cu ABS, aer condiționat, scaune încălzite și un număr nespecificat de airbaguri. Jantele din aliaj sunt cel mai probabil opționale. Datele tehnice sunt vagi, dar cel mai probabil sub capotă găsim un motor pe benzină cu patru cilindri de 1.6 litri. Producătorul promite că în curând va da publicității un set complet de date tehnice și fotografii.

Akvella va fi prezentată publicului la Salonul Auto de la Moscova din luna august și va fi disponibilă la vânzare din acestă toamnă. Deocamdată, TagAZ nu are planuri să vândă acest model în afara Rusiei.

Via | leftlanenews

Comentarii (9)

  • Arata mult mai bine decat frigiderul nostru numit Logan.
    32 11
  • pt banii aia chiar arata bine masina!!!sunt sigur ca se va vinde foarte bine chiar daca nu este o marca cunoscuta,dar la acest pret vei avea totusi o masina noua si coupe cu 4 usi!!!
    26 4
  • Uitati-va ce imbinari din topor ale elementelor caroseriei. mai ales usa spate cu pasajul de la roti.
    12 16
  • auzi "topor"!? se vede ca ai fi vreun mare ghizainer*... Cu atit mai mult ai absolut toate motivele sa-ti iai un Lamborghini sau un Koenigsegg Agera R si cu bani pe masura!
    15 6
  • 10.000pret de baza, cum are loganul 6.400 (fara tichete) , sau cat ii acuma ca nu mai stiu ?!!!
    WOW. COUPE CARE AR VREA SA CONCUREZE CU CLS/PASSAT CC,etc , dar care are un benzinar 1.6, si il face la semanfor un Logan 1.6 16v. Sa nu uitam ca aceasta forma ii strica forma practica, spatiul pt cap la pasagerii din spate, si mai ramane intrebarea: Oare va fi fiabila ?
    Ce este sigur, in Romania vor fi inlocuite de cei care sunt obisnuiti cu AUDI,BMW pe BG. Am coupe 1.6, si mai trebuie influenta aia minunata numita manea, iar masina este de nota 10.
    Si pe langa asta, vor aparea minunatii rusi cu mentalitatea lor bizonica, mai smechera ca a romanilor, unde ve-ti vedea show pe youtube !
    Numai bine!
    11 15
  • Ocin harasho! Krasivaia mashinka!!!
    6 7
  • ideea este indrazneata dar desenul este neportivit. partea din fata nu are legatura cu partea din spate, paca sunt doua bucati lipite intre ele.

    rusii sunt neciopliti in materie de orice... ;)
    5 5
  • absolut rusesc si mai da cautare...
    http://www.youtube.com/watch?v=xvynzFnN2jw&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=rgbZJfF_r-4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=W4dZJ80wGKk&feature=related
    0 1
  • Mr.F1 nu sunt designer, m-am referit la modul in care elementele de caroserie sunt imbinate. Vezi poza 2 cu atentie.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru