Cel mai performant dealer Dacia din Marea Britanie a vândut maşina cu numărul 1000

de Mircea Meșter
Joi, 31.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După ce luna trecută Dacia sărbătorea 25.000 de maşini vândute în Marea Britanie, cel mai bun dealer din UK al mărcii atinge astăzi borna 1000 printr-un Sandero Stepway care ajunge la o familie fascinată de brandul românesc.

La 18 luni de la lansarea mărcii Dacia pe piaţa din Marea Britanie, cel mai bun dealer din Albion al mărcii, Ness Motors (Inverness, Scoţia) a vândut maşina cu numărul 1000.

Cumpărătorii sunt o familie scoţiană care odată cu achiziţia noii maşini va deţine trei exemplare Dacia: un Duster şi două Sandero Stepway. Linda şi John Brotherston conduc fiecare câte una dintre aceste maşini, în timp ce fiica lor va pune mâna pe noua achiziţie, un Sandero Stepway.

Cu ocazia primirii cheilor maşinii jubiliare, oficialii Dacia din Marea Britanie le-au oferit cumpărătorilor şi un cec de 1000 de lire sterline pe care aceştia s-au decis să-l doneze unei cauze caritabile. 

Esential 25.000 de maşini a vândut Dacia în primele 18 luni de la lansarea mărcii în Marea Britanie.
Pentru a celebra atingerea bornei 1000, Ness Motors - dealer care are trei puncte de vânzare în Scoţia - a scos pe piaţă şi o ediţie specială a lui Duster.
Denumită oficial Dacia Duster MIE şi bazată pe versiunea ante-facelift a lui Duster, cea care se comercializează încă în Albion, versiunea vine cu toate elementele de care dispune facelift-ul SUV-ul românesc, implicit cu navigaţie MediaNAV şi touchscreen de 7 inch şi Bluetooth integrat, plusând cu o nuanţă inedită pentru Duster, Albastru Caspian, jante speciale de 16 inch în două nuanţe, scaune acoperite cu piele cenuşie, geamuri fumurii pe spate, senzori de parcare vopsiţi în culoarea caroseriei şi sigle MIE. Vor exista doar 20 de exemplare Dacia Duster MIE în Marea Britanie şi toate vor fi vândute de Ness Motors.

Ediţia specială Duster MIE va fi disponibilă în doar 20 de exemplare, vândute exclusiv de dealer-ul britanic Ness Motors.

Luna trecută, Dacia a sărbătorit vânzarea maşinii cu numărul 25.000 în Marea Britanie, o cifră bună pentru un brand care acum un an şi jumătate era o necunoscută pentru publicul de pe această piaţă. Ca termen de comparaţie, Dacia a vândut în România acelaşi număr de maşini în cele 12 luni ale anului 2013.

Cele mai bune pieţe externe pentru Dacia rămân Franţa (93.800 de maşini vândute în 2013), Germania (47.100) şi Algeria (37.300).

via Newspress (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru