Cel mai puternic Audi Q3 va avea 310 cai putere

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.11.2011
Audi va lansa şi o versiune de performanţă a micului crossover Q3. Modelul german va împrumuta motorul lui RS3 Sportback într-o versiune mai cuminte, de numai 310 cai putere.

Esential

310 cai putere ar urma să dezvolte viitorul Q3 de performanţă.

Pentru a respecta tradiţia, Audi va căuta să lanseze şi o versiune de performanţă a modelului Q3. Cel mai mic membru al gamei off-road din Ingolstadt va beneficia de o declinare extrem de potentă, pusă în mişcare de propulsorul regăsit în prezent pe hot-hatch-ul Audi RS3 Sportback şi roadsterul TT-RS.

Intenţiile nemţilor sunt trădate de un document oficial, publicat accidental, în care se regăsesc actualele versiuni ale lui Q3, dar şi o alternativă de performanţă.

În cazul viitorului Q3 RS, Audi va cuminţi motorul cu cinci cilindri, de 2.5 litri al lui RS3 Sportback. Unitatea va oferi doar 310 cai putere, transmişi ambelor punţi prin intermediul aceleuiaşi sistem de tracţiune integrală quattro. Deşi va folosi acelaşi agregat ca fraţii TT-RS şi RS3, cel mai puternic Q3 ar putea să nu primească indicativul de performanţă tradiţional şi să fie vândut doar ca o versiune sportivă normală.

Data lansării este aşteptată undeva la mijlocul lui 2012. 

via | autoblog 

Comentarii (2)

  • cui ii pasa? tot urata in draci e! si degeaba!
    5 11
  • El Fudadore
    ionele!
    Daca si tu esti la fel de frumos ca numele pe care il porti e clar...nici nu vreau sa stiu ce gusturi ai la femei de exemplu :)
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru